Kärlek Till En Sport

Fotboll är en så fruktansvärt stor del av mitt liv. Hur stressad och irriteras jag än är så försvinner det såfort skorna är knytna och dobbarna placerade på planen, allt försvinner och glädjen kommer.
Är det innan match så kommer nervositeten och glädjen samtidigt och är det träning så kommer glädjen och lugnet samtidigt.
Jag älskar sporten i sig och sen att man tidigare och just nu gick/går i ett lag med underbara spelare och ledare. Älskar inte bara spelet och matcherna utan lagandan, gemenskapen och tryggheten man får.
Jag kan inte se mitt liv utan fotboll, har spelat i 11 år och jag kommer inte spela hela mitt liv (never say never) men på något sätt kommer jag alltid ha fotbollen i mitt liv. Vad ska jag annars göra på kvällarna och helgerna?
Det är viktigt för varje enskild individ att ha något att göra då man kopplar bort allt, är sig själva och inte tänker på annat som läxor/skola/jobb och liknande. För mig är det fotboll men för andra är det shoppa, fika eller kolla på film. Olika för alla men jag vet att det som får mig att må bra är kärleken till fotboll.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0