Biodags

Efter en fika är det nu dags för The hunger games på bio. Självklart är popcorn och hotsnacks med.


Fredag

Alla andra veckor säger man äntligen fredag för att sista och längsta skoldagen är vad man se framför sig innan helgen. Vilken tur att det är klämdag så jag kan börja dagen på altanen med en bra bok och frukost. Sen är det projekt städning och pluggning. Vid halv 3 åker jag mot stan för biomys.


Härliga Långhelg

Denna helg som är ovanligt lång känns som en bra helg. Har som sagt spelat fotboll tisdag, och torsdag. Imorgon är det sova ut innan jag drar mig till stan för mys fika och bio med Frida.
På lördag ska jag och Frida servera på Alexandras 30-års fest. Sen tar jag med mig Alma hem så sover hon här så vi kan mysa på söndagen sen.
En helg med saker och personer som får mig att älska livet och vara mig själv!


Helt Dött

Fy så dött det har vart på luggen senaste dagarna, veckorna, månaderna. Ska fixa till detta nu. Värmen börjar komma, sommarn börjar komma och jag har saker att se fram emot. Har haft sjukt mycket i skolan, vänner och umgås med samt fotboll mellan 2-5 dagar i veckan.

Känns som att fotbollen är räddningen just nu. Det är då jag kan vara mig själv och glöms skolan och liknande. Match med b-laget igår som tyvärr blev förlust och match med à-laget idag som blev vinst med 1-5. Detta har gett mig energi så jag orkat plugga hela kvällen lång.


Dagens

Idag blev det ett skönt, enkelt och snyggt linne med jeans och converse. linnet fick jag av favvo tjejerna när jag fyllde år dessutom.


Skulle Publicerats Igår, måndag

Sitter på tåget påväg mot jobbet. Slutade tidigt idag så åkte hem och satte mig på altanen med min sjuka bror. Har laddat upp med nötter och Ramlösa eftersom jag jobbar till 21.30 och har inte fått i mig något riktig middag så lär hungra ihjäl. Får kanske köpa en frukt också kom jag på nu. Lär ju vara hemma vid 11 ikväll så det blir bums i säng.


Kan nu såhär dagen efter påpeka att hungern vann så jag fick springa iväg och köpa en sallad till mig och Johanna., dålig planering kan man kalla det för ...


Tisdag

Lyckades somna om efter att mamma väckt mig så jag stannade hemma istället då jag skulle missa halv lektionen som dessutom var våran enda lektion för dagen.
Har pluggat lite och ska nu fixa frukost och fortsäta plugga. Sen blir det att sätta sig i solen och läsa engelska boken som vi ska ha läst och gjort frågor på tills fredag.
Senare ikväll är det derby dags så jag och Malin åker in och käkar middag och går på derbyt. Mysigt och nu är det bara hoppas på 3 poäng också.

Fullspäckad Helg

Har haft fullt upp denna helg. Igår var det fotbollslördag, förmiddagen bestod av lillebrors match. Senare blev det hemmapremiär med dam a-laget. Matchen slutade 1-1 lite orättvist men jag är riktigt nöjd med min prestation. Beröm av publik, tränare och spelare och det kändes riktigt bra somsagt. Nu ligger jag och tittar på BB och sen blir det sussa :)


Träningsdax

Sitter och väntar på tåget nu. Träning som står på schemat till 22.00 skön tid... Eller inte. Riktigt segt att träna så sent men å andra sidan hinner man göra saker mellan skola och träning.


Lite Bilder

Värme leder till glass och tidningsmys, goda sallader till lunch, årets första frapino och annat än jeans när man ska ut på festligheter


Fullt Upp

Har haft fullt upp med nationella prov, annat i skolan, fotboll, vänner, jobb och huvudvärk var varannan dag pga denna jävla pollen!

Men nu börjar det lugna ner sig lite känns det som och ny energi pga finare väder så bloggen kan få en ny chans. Fortsätter med photochallengen också som vanligt då jag är på dag 3 så det gick lite trögt innan.


RSS 2.0