År 2011 I Bilder

Ny Skola, Nya Vänner
Kräft Skiva & Mys Kvällar Med Tjejerna
Finspång & Lillebrors Tunering
Spexfoto Med Gamla Klassen
Balen I Nian
Träffa AIK-spelare & Massor Med AIK Matcher
Gotland
Italien
Soliga Dagar Vid Vattnet
Nytt Lag & Nya Erfarenheter Inom Fotbollen

Hörs Nästa År

Dålig bild med webcam. Nu drar jag iväg för nyårsfirande. Vi höres imorgon!
Har fixat ett tidsinställt som kommer upp vid 9!

12 Timmar Kvar

Om tolv timmar kommer jag stå någonstans med mina vänner och fira in det nya året. För om 12 timmar så är det 12 slaget.
Just nu sitter jag och målar naglarna och kollar lite bloggar. Jag har korta naglar men ska föröka få dom att växa men det går ju itne så bra eftersom jag biter på naglarna. Men med nagellack på så biter jag bort nagellacket istället för naglarna så får hoppas att dom kan växa lite nu innan allt nagellack är borta.
Har även fixat efterrätten till ikväll som är en cheesecake med pepparkaksbotten med en fyllning eller vad man ska kalla det med vit choklad och krossad mörk choklad.
Idag ska jag inte göra så mycket fram till typ halv 5. Då ska jag börja fixa mig. På med nyårs klänningen, på med sminket och smycken.  Ser fram emot kvällen, middag med familjen och 2 andra familjer som vi alltid firar med. Sen börjar jag röra mig mot brandbergen där jag träffar malin, mickis, josse och madde. Vi är hos malin fram till strax innan 12 då vi går ut och träffar några som vi firar in året med.
Sover hos moster inatt eftersom hon bor närmare handen, brandbergen, vendelsö och liknande.
PUSS
mina tjejer

Näst Sista Dagen 2011

Idag kom Alma upp vid halv 7 så jag halv sov och satte henne vid barnprogram på datan. Sen åt vi frukost innan jag återigen halv sov framför barnprogram. Sen gick vi ut och lekte en stund innan lunch. Sen däckade hon i vagnen och jag fixade mig lite snabbt. Tog en sovande Alma med mig till centrum och träffade Elin där vi kollade lite och jag fick med mig strumpbyxor och ett linne. Vi köpte med och en vaniljlatte var innan vi gick till lekparken och lekte i någon timme.


Nu sitter vi och tittar på bilar filmen och jag ska nog fixa mig nu innan almas föräldrar kommer på middag.

PUSS


Senaste Dagarna

Tisdag: Bakade massa inför min födelsedag innna jag åkte in och träffade Lina och hennes 2 kompisar och vi kollade runt lite innan vi åkte hem hit. Här hämtade jag mina saker innan vi spenderade kvällen hos lina. Lagade middag som vi åt med Henrik innan vi snackade skit och kollade på film. På 12 slaget sprutade vi skumpa innan heke åkte hem och jag och Lina kollade klart på filmen och gick ochsov.
Onsdag: Vaknade hos lina och fick ett super fint halsband i födelsedagspresent innan vi fixade pannkakor med grädde, sylt och nutella till frukost. Sen åkte jag hem och möttes av blommor av mamma och pappa. Senare fick jag även sockor/strumpor till mina hunter och en halsduk. Sen blev det kycklingtacos till middag och senare blev det film med familjen.
Idag: Släktkalas för att fira mig och i princip hela tjocka släkten var här. 4 olika presentkort, pengar, att få välja en bikini till turkiet, massor med blombuketter, en övningskörningsskylt, pengar och parfym var lite av det jag fick. Efter att ha skrivit önskelistan till jul så fanns det inte mycket kvar att önska sig till födelsedagen. Så pengar och presentkort blev det. Bra att ha till vårkläder och sommarkläder.
Har även Alma här över natten så hon ligger och sussar i mitt rum nu så jag ska smyga upp och kolla på någon film eller liknande på datan nu innan jag ska sova. Bäst att inte var uppe förlänge för innan halv 8 imorgon kommer hon komma upp krypande i min säng. Ska ev upp till centrum med Alma imorgon och träffa Elin. Måste köpa strumpbyxor till nyår och kolla lite.
PUSS

Myskväll

Sitter i min nya stickade tröja nu och ska snart äta midddag innan jag beger mig mot Lina. Vi ska kolla på Victoria Secret Fashion Show och på sista filmen av Stieg Larsson trieologin. Mysigt!
Blir inte så sen hem utan mamma hämta rmig vid 11, imorgon ska jag baka lite till födelsedsfikat och sen ska jag sova hos lina. Hennes föräldrar ska bort så vi ska käka middag hos henne och sen kolla på film och bara mysa galet. Henke joinar oss också så det blir roligt. Kommer alltså vakna hos lina på min födelsedag så det kommer kännas lite små konstigt men vi tänkte köra på pannkaksfrukost. Nu förtiden blir man väckt vid 7 innan pappa åker till jobbet och sen öppnar man paketen och somnar om. Så vi får öppna paket och sjunga vid middagen istället, lite mysigare och om inte annat så är jag lite piggare och gladare då.
Vi har köpt sprattel (barn champange) som vi ska skaka om och spruta vid 00.01 när min födelsedag har börjat. Barnsligt ska det vara!
PUSS

Mellandagsrea

Efter att ha köttat och krigat i både handen och farsta så har vi slagit oss ner för fika. Fått med mig pannband, halsband, en blus och en stickad tröja. Bloggar mer när jag kommer hem :)


Puss


Dags För Sängen

Nej nu är jag trötter och ska krypa ner i sängen med veckorevyn och tända ljus en stund innan det är dags för mig att stänga ögonen och så lite ny energi! Imorgon ska jag möta lina på tåget vid 11 så ska vi till farsta och kriga med alla andra på mellandags rean. Blir farsta en stund innan vi käkar eller fikar och sen drar vi vidare på rean till handen och kollar där. Vi orkade inte med stan och alla stockholmare + turisterna. Visst mest och störst butiker men även mest folk.
Klockan står på 9 imorgon så ska försöka hinna med ett inlägg innan :)

Klappar

  • Vita Converse
  • Klackar
  • Hunterstövlar
  • 3 bio biljetter
  • Present kort på HM
  • Vecko Revyn premunation
  • Svarta Jean
  • Kavaj
  • Svart transparant skjorta
  • En glesstickad chockrosa tröja
  • BH
  • Ttrosor
  • Strumpor
  • Samlings sked
  • Väska
  • Muffins plåt (med hål för formarna)
  • Tyg korg
  • Spasaker
  • Body Butter
  • Parfym
  • Presentkort SF
  • Svart tröja med dragkedja bak
  • Live Love Laugh skylt
  • Live Love Laugh prydnads kanna
  • Lattemuggar
  • Foundation
  • Mascara
  • Kokbok med recept på cookies
Det är det jag kommer ihåg, var säkert något mera men det här var 98% av det jag fick.

Underbara Jul

Haft en super jul på alla sätt. God mat, trevligt sällskap, underbara klappar och super mysigt!

Fick i princip allt jag ville ha och lite till så jag är verkligen nöjd. Har fått en kommentar om inte jag kan göra en lista med alla klappar så det kommer i ett senare inlägg när jag orkar och kommer ihåg det.
Igår var det först kalle och glögg innan pappa tomtade hos grannbarnen. Efter det blec det julmat i mängder innan vi började öppna alla klappar. En klapp i taget så det tog sin lilla tid men det är mysigt att se vad alla får och bara njuta av stunden. Sen fikade vi och pusslade ett 500 bitars men det gick sådär vi efter 2 timmar gav vi upp. Sen när släkten hade gått så plockade vi undan lite innan vi somade som stockar.
Idag så kom pappas sida hit så det blev mera julmat, mera trevligt sällskap och mera klappar. Den sidan av släkten bor lite längre bort så dem ser man inte allt för ofta så det var mysigt. En hundvalp hade kusinerna fått så den var med också, har svårt med hundar men sålänge de är valpar så går det bra för min del.
Nu sitter jag i rummet och har rensat ut lite kläder, lagt klapparna på sin plats. Så nu ska jag läsa bloggar och kolla facebook med ett glas must och levande ljus en stund. Facebook och bloggar är nästan orört sedan ett dygn tillbaka.
PUSS

Julafton

Vaknade och öppnade julstrumpan och paketkalendern (man blir aldrig för gammal, julafton är juafton) och fick underkläder och en solotidning. Sen blev det skinksmörgås till frukost innan vi åkte till morfars grav samt handlade det sista. Nu har vi ätit gröt med mandel som mamma fick iår och nu håller vi på attställa fram julgodis, duka och fixa lite. Ska lyssna på lite julmusik en stund innan jag ska börja fixa mig. Sen är det kalle, paket, mat och mat och mat som gäller!



God Jul!


När Jag Vaknar Är Det Jul

Nu ska jag gå och sova. Imorgon är det julafton och idag har min kropp attackerats av julkänslor.
Ligger massvis med paket under granen, det luktar julbak och julmat, julsånger på tv, tomtar och rött i huset och en pyntad gran som lyser vackert.
Imorgon lär jag inte sova sålänge för det är julfrukost, åka till graven, handlat det vi glömt, äta gröt med mandel, kolla på kalle, äta julmat, julfika och öppna paket. Alltid samma traditioner i samma ordning men inte blir det tjatig, oh nej tvärt om. Det blir tråkigt om det inte är så. Jultraditioner är jultraditioner.
Lär inte uppdatera så mycket imorgon men något inlägg lär det bli!
mysigt bad idag, med linas julklapp i beredskap

En Termin

Redan gått ett halvår sedan jag gick in i nya skolan och kände i princip ingen. Nu har jag läst första terminen på gymnasiet, nya klass, nya lärare och ja allt var nytt. Första veckan bestod av blandade känslor och mycket nytt att ta in. Nu har jag underbara vänner runt omkring mig och är riktigt nöjd med mitt val av både skola och linje. Tror inte jag kunde ha valt bättre.
Har somsagt läst en termin och har 5 kvar. Tiden går fort när man har roligt!

Uppesittarkväll - Utan Vinst....


Pepparkaks Dekorering


JULLOV

Avslutningen igår var lite små seg men vad gör man inte för att få jullov. Efter avslutningen åkte jag och Lina och handlade lite och sen så pyntade vi pepparkakor. Vi orkade inte göra egna så vi gjorde glasyren och dekorarade färdiga pepperkakor. Samtidigt som vi dekorarade våra finfina pepparkakor så var Lisbet Salander och flickan som lekte med elden på tvn. Bytte julklappar gjorde vi också, fick lite hemma spa saker: ljus, örngott, handduk, ansiktsscrub, kroppscrub och badolja. Så får ta ett bad någon dag.
Har tagit massa kort som jag inte har laddad över så laddar upp bilderna när jag orkat laddad över dem.
Nu har jag precis satt i hop ett papparkakshus som står upp men som inte är är vackert men helt är det somsagt. Har även gjort saffranssockerkaka. Idag ska jag bara vara hemma ta ett långt bad eller dusch och göra de årliga traditionerna.
Äta mini julbord till middag, klä granen, lägga alla klappar under granen och speal bingolotto på uppesittar kvällen.
Nu ska jag ta en kopp kaffe och en lussebulle. Det är jul mina vänner!!

Julavslutning

Sitter på bussen nu påväg till sista skoldagen. Eller skoldag och skoldag, ska lyssna på sång och tal innnan vi ska tävla mot andra klasser.
Efter skolan åker jag hem till lina och vi ska göra fina pepparkakor och byta julklappar. Mysigt!


Yesterday

Igår hade jag engelska, frågesport och utvärdering av psykologi kursen. Åkte från skolan redan vid 11.30, skulle fixa sista julklappen men träffade på mormor och lillebror så vi åkte till pizza hut för luch. Efter lite matkoma så Tog jag tag i saken och köpte sista klappen. På kvällen så blev det yttligare en snabbmats måltid, familjen åkte till vegabaren och käkde innan vi trängdes på ica maxi och julmaten.

Julafton om 2 dagar och jag har ingen julkänsla, iallafall inte mycket.


Onsdag

Spanska prov som gick åt helvete. Kommer få mitt första F/IG i hela mitt liv. Sorgligt men sant. Sen matteprov för högre betyg som jag iallafall tror jag får C på. Sen skrev jag klart mitt repotage innan jag åkte hemmåt. Ikväll gör/har jag inte gjort något speciellt så jag ska kolla på heta stolen och sen sussa. Engelska halv 9 imorgon vilket är mindre kul...


Älskade Bror


Helgen

Lördags:
Mådde bättre efter fredagens minst sagt obehagliga händelser så åkte in till stan med moster för lite fika, julklappshandling och få lite julstämmning. Sen lagade vi middag, åt chips och kollade på kyss mig och irene huss. Kyss mig var helt värdelös den rekomenderar jag verkligen inte.
Söndag:
Var kvar hos moster över natten och kom hem vid 2 så då bakade jag lite pepparkakor och käkade lunch innan jag åkte mot jakobsberg. Där så passade jag Alma på kvällen medans hennes föräldrar var ute och firade 1 år som gifta. Kollade på film och bara tog det lugnt där och sov även kvar där med.
Idag:
Åkte till skolan från jakobsberg så det var lite omväxling från gammla hedliga 810an på morgonen. Kom till skolan och skrev ett matteprov som var lättare än jag trodde men som inte kändes helt bra. Har en C och A uppgift eller rättaresagt 2 uppgifter imorgon också så får hålla tummarna. Efter skolan mötte jag mamma i gamla stan och kollade på julmarknaden, kollade i lite små butiker samt fikade. Sedan gick vi mot drottninggatan och hon köpte en kavaj och en stickad tröja som kommer bli julklappar från gammel farmor till mig. Var riktigt mysig med lite egen tid med mamma. Man får inte tid med bara ena v sina föräldrar så ofta när man blir äldre samt när man har syskon också.
Nu ska jag sova i min egna säng som jag inte gjort på två nätter. Så det ska bli skönt. Har världens spanska prov imorgon, på all gramatik vi jobbat med under hela terminen samt hörförståelse test. Mindre kul kan jag säga!

Hjältar

Snart dags för svenska hjältargalan och jag kommer ju böla sönder. Börjar altid gråta när de visar vad dessa människor gör, skulle aldrig våga eller komma på idén till vissa av de sakerna de gör.
Jaja nu ska jag gå upp till sängen och kolla på galan och fälla lite tårar!
PUSS

Biverkning

Kom till skolan imorse och efter ett tag såg jag suddigt och började få ont i huvudet. Symptom för när jag svimmat tidigare lite här och var, jag gick upp till skåpet och tog ett äpple samt lite vatten, blev inte bättre så började åka hemmåt. Kom inte så långt för näst intill på bussen kräktes jag så mamma hämtade mig och påväg hem kräktes jag ännu en gång. Äter ju medicin för lugninflamationen där man kunde få yrsel, huvudvärk och kräkningar. Så är säkert därför, är känslig för mediciner och det är vissa jag inte kan äta pga att det kommer upp igen.

Jag som skulle fika med tjejerna på cafe 60 ikväll så det missade jag. Men har sovit lite och känner mig bättre så ska bara ta det lugnt ikväll och sova tidigt. Imorgon har jag planer på att träffa moster och gå på julmarknad, köpa de sista julklapparna, laga middag, kanske ha lite hemmaspa och filmmys. Tror att det är bättre imorgon eftersom jag redan mår bättre, ska äta lite snart, sova tidigt och dels slutat ta medicinerna.


Torsdag

Mys fika med malin, varmchoklad med grädde. Gott värre! Sen kollade vi runt lite i centrum, 30% på allt inne på BikBok och ag testade lite kläder men ingen satt jätte bra så kom hem utan kassar. Sen har jag pluggat lite, ätit våfflor, moster och hennes kille var här en stund och sen så har jag bara tagit det lugnt. Är en trött tjej idag så ska nog slänga i mig min snuskiga hostmedicin och slänga mig i sängen snart.
PUSS

Tidig Torsdag

Gick ganska lätt att komma upp ur sängen imorse, bara ett larm behövde ringa. Kan vara för att det var jobb och inte skola som gällde. Jobbet gick iallafall bra, inte så mycket folk med lite sålde jag iallafall. Efteråt så bjöd de på fika så satt och pratade lite med några riksdags människor och författaren Johanne Hildebrant. Förstod inte riktigt allt de snackade om jag menar jag ä ju bara 15 snart 16. Men när de pratade lite om ideal och krig och sånt så var jag lite mera aktiv iallafall. Hennes bok blev jag sugen att läsa, hon har levt ihop med svenska armen i afghanistan under kriget och det var riktigt intressant det hon berättade. Cool tjej som vågar göra sånt, här sitter vi hemma och världen går under om vi missar bussen. Under hennes tid där berättade hon att hon isåg var en kris och var problem i livet innebar.
Nu ska jag försöka ta tag i mitt historiska repotage och äta lite lunch innan jag ska iväg till centrum och kolla ite samt fika med Malin. Ska bli riktigt mysigt!
PUSS
jag och min snygging till vän i sommras

God Natt

Nu ska jag lägga mig och sussa med typ tre kuddar på höjden för att ligga högt så jag inte hostar ihjäl mig.
Klockan står på halv 6 imorgon men lär inte komma upp då så har ställt tre larm. 05.30, 05.47 och 06.00. Ska nämligen upp och jobba på ett frukostmöte och sälja författaren som hållet i mötets nya bok. Är inne i gammla stan och min käre moster kör mig till tunnel banan så det är ju snällt. Tjänar tid på det!
Andra arbetspasset imorgon och det är med kortläraren som jag aldrig använt förr samt att jag är ensam så vi får se hur det går. Men det kommer nog gå super! Det värsta som kan hända är att jag misslyckas.
PUSS

Mys Med Emmy

Efter lite plugg och lite koll på webbtv så åkte jag iväg till centrum för att möta upp Emmy. Vi ses på tok för lite sedan vi började i oliak lag, tråkigt men så blir det ibland. Men jag är ändå glad att vi ses ibland än inte alls. Vi satte oss på donken och snackade lite skit innan vi kollade runt lite. Fick med mig julklapp till mattias och mamma och även en parfym till mig själv. Nu ligger jag och tittar på bonde söker fru när de gifter sig och sedan sa jag duscha och sova.
PUSS

Lunginflamation

Hade en lugninflamation pågång så det blev två mediciner och vila som gällde. Tur att jag slutade tidigt imorgon och är ledig imorgon. Att svälja flytande medicin är inte min starka sida så det kommer ta emot, spy och panik känslor varje gång. Men vad gör man inte för lite sömn på nätterna.

Luch & Plugg

Kom hem för ett tag sedan, slutade skolan tidigt idag pga inställd psykologi och efter arbete med ett repotage i historia så åkte till farsta och blev hämtad av mamma och sedan så åkte vi till centrum och handlade lite julklappar och jag gick till läkaren.
Nu ska jag äta lunch och ta tag i mitt historiska repotage!
PUSS

Sankta Lucia

Har inte haft super uppdatering idag men dmmes 210 minuters sömn i bagaget har jag inte orkat. Orkar inte skriva så mycket nu heller men stort jävla prov, luciafirande och disney på spanska har jag hunnit med. Lucia firandet bestod av almas luciatåg som jag åkte ut och tittade på samt åt middag där. Det var mest pedagogerna som sjöng, barn sprang till mamma, barn stod med ljusen i munnen och luvan för ögonen och några skrek till mamma längstbak i publiken att de bajsde på toaletten eller att de hasw snor i näsan. De små liven kan inte göra annat än att charma!


Låt Mig Sova

I mer än en timme har jag legat och hostat. Ont i huvudet av alla hostningar. Har druckit vatten, tagit 2 olika tabletter, suttit upp och tagit halstabletter. Känner hur det gör ondare i halsen för varje hostning. Snälla kan jag få sova snart annars somnar jag av gråt pga smärtan i bröstet och halsen eller av utmattning pga alla hostningar.


Måndag

Blev som sagt bakning av ett misslyckat och kraschat pepparkakshus, plugg samt städning som stod på schemat idag.
Har ett stort prov på hur sverige och EU styrs imorgon och jag får verkligen inte i det i huvuet, men ingen i klassen verkar få det så vå får se hur det går imorgon. Har ca 30 instuderingsfrågor att lära mig och jag kan kanske 10. Men det är bara läsa inna jag ska, sova, på bussen imorgon samt ha med mig pappret på alla lektioner och läsa där imorogon.  Nu ska jag städa klart och om jag orkar så tänkte jag platta håret så tar de tinte så lång tid imorgon.
PUSS
hos bella i höstas

Bilder Från Igår


Pepparkakshus 1

Det började såhär:
Råkade bränna sockret så det slutade såhär:                                            
Smälte nytt socker och upptäckte att ena delen var trasig i kartongen:
Fick ihop ett hus efter mycket problem:
Började dekorera:
Trycker på en nonstop och hela huset rasar samman, så det slutar såhär:
Skam den som ger sig, ska köpa nya delar och sätta ihop ett hus, denna gång utan bränt smör och förhoppnings vis utan trasiga delar och papperskorg inblandat.

Måndagshumor


111212

Är påväg hem nu, en psykologiredovisning och en matte föreläsning senare. Fick C på redovisningen och det betyder att jag till 99 procent får C i psykologi A, känns bra!

När jag kommer hem så ska jag äta något, kolla lite på datan och sen plugga lite. EU prov imorgon som vi knappt haft genomgång på. Så det ska jag få in i huvudet. Får se om jag bakar pepparkakor också eller rättaresagt äter deg och bakar med resten. PUSS


Gör Det Bästa Av Situationen


Slut För Idag

Nej nu ska jag börja fixa mig för natten! Är klar med samhällsskiten, klar med psykologin och trött så känns som att det passar bra med lite sömn. Psykologi redovisning 9 imorgon så börjar en halvtimme senare än vanligare så det är skönt. Känns bra inför redovisningen har varit klar med min text i 3-4 dagar och har ftt respons av lina och känner mig riktigt säker på det jag ska säga.
FAAAAAN! Spillde just ett glas bubbelvatten i min säng! Ååååhhh nu måste jag antingen bädda om eller torka hela lakanet och halva madrassen på något sätt. Nu måste jag ropa på mamma så vi hörs imorgon!
PUSS

Pizza

Gick sådär för mattias och hans lag, åkte ut efter gruppspelet. Så blev att vara hemma vid 4 så har tagit en lång och skön dusch och nu ska pappa iväg och hämta middagen. Med andra ord hämta pizzan, kebabpizza för min del och jag längtar redan!
Ikväll ska jag lägga mig tidigt men även få lite samhälle gjort. Är sällan något att se på tv så blir nog inga problem att somna i tid och plugga lite.
PUSS
min snygge och bäste bror

Kärlek & Lycka


Mot Botkyrka

Nu ska jag kleta på lite mascara och sedan bege mig mot botkyrka för att kolla på min bror stå i mål i luciacupen. Hoppas det går bra så vi kommer hem sent i eftermiddag. Ju senare jag komemr hem desto bättre har det gått.
PUSS
älskade bror

God Natt!

Dags att röra sig mot sängen, har gjort lite frågor i samhällskunskapen, läst igenom och hjälpt lina med hennes psykologi samt redigerat det sista på min. Låter konstigt att plugga en lördags kväll men det är då jag tycker det är skönast att plugga. Inga måsten och inga förväntningar på att plugga man gör det man orkar och det man kan
från idag, påväg hem

Kortfattat

Igår var en lugn fredag. Skola och hundvakt som gällde. Hemma kväll med idol final. Gjorde helt enkelt inget speceillt mera än att vara hemma och ta det lugnt och kolla idol och hellenius hörna.
Idag var en desto mera händelserik dag. Åkte mot gamla stan vid 1 och träffade Frida och vi skulle hitta stället jag ska jobba på under nsta veckas torsdags morgon. Börjar tidigt så tänkte kolla upp innan vart det låg. Vi följde kartan och kom till en avspärrning så vi tänkte att vi skulle gå runt byggnaden istället för dit vi skulle trodde vi ändå inte låg vid avspärrningen. Efter 20 minuters gående så kommer vi till samma ställe igen och då låg det där vi avspärrningen.
De hade varit äggkastning, smällare och liknande i gamla stan så därav avspärrningarna.
Sen tar vi en mysig fika i gallerian innan det var dags för bio. När vi kommer fram till hötorget så kommer alla bussar och bilar med folk i klännigar och frack som ska till konserthuset och nobilsaken. Så vi fastnar där också. Efter mycket armbågar och fajtande kom vi fram till bion och kunde sätta oss ner och njuta av breaking dawn. Bra film som var sevärd, dock blev vi kissnödiga med en timme kvar så det var en jobbig sista timme men sen krigade vi oss till en toalett.
Funderade på att följa med malin och några fler till café 60 ikväll men kom hem vid 7 och skulle då käka och åka tillbaka så kändes lite ovärt. Blev hemma kväll med nobelmiddagen på tv och även el classico. Nu ska jag överge fotbollen på tv och röra mig mot sängen. Ska upp vid 9 imorgon och titta på lillebrors tunering. Tur att det är inne så jag slipper dö av kyla.
PUSS

Torsdag

Psykologi provet gick bra efter det gick ett gäng till ica för lite pluggenergi. Srn satte vi oss på mattecentrum och efter det förflyttade vi oss till slutspurten för middag och psykologi plugg. Åkte hem med camila och när jag kommer till jordbro 21.04 så tror jag bussarna ska gå 21.08 och 21.38 men nej de går 38 och 53... Så jag ringer min mamma som hämtade mig. Kände mig inte så taggad på att gå 20 minuter på en hal väg, förkyld, utan vantar i tunna leggings...

Nu ska jag sova och trots sovmorgon till 11.30 så ska jag åka så jag är i skolan till 9.15. Plugga, plugga, plugga!


Söt, Sötare, Sötast

Gud så söt, vilka ögon!

Inge Plugg Här Inte

Jag kan erkänna att mina planer att ställa klockan för att plugga sprack, istället blev det att kolla påtv i sängen. Men nu har jag tagit mig i kragen och satt mig med lunch och börjat plugga.
PUSS

Balen 2011

Det är en dag och kväll jag sent kommer glömma. Alla fina människor, alla fina ord man fick höra, alla tårar som rann för kinden, alla minnes som togs upp, alla minnen som man fick med sig från kvällen. Har tavellister på min vägg med samanlagt 14 kort, 7 av dom är från balen.

Tisdag

Skola som vanligt idag, känner hur alla inlägg liknar varandra. Men finns inte mycket att göra. Redovisning i skolan idag vilket gick bra och efter skolan har jag bara tagit det lugnt och pluggat lite psykologi, som jag har prov på imorgon.
Imorgon är en väldigt skön dag, engelskan ska de som inte redovisat redovisa så det ska jag inte gå på, BG behöver inte de som inte redovisar gå på, ingen psykologi för det är flyttat till eftermiddagen, inget tema utan man ska jobba med repotaget. Alltså börjar jag 15.00 med psykologi prov. Men tänkte gå upp vid halv 10 och plugga en del hemma och sen vara i skolan vid halv 2 och plugga lite psykologi på plats i skolan innan provet. Lite intensiv olugg för att få in det sista i huvudet.
Efter skolan är det middag och slutspurt i skolan för de som vill gå, så jag och Amanda tänkte stanna på det och käka och tanken är att vi ska få en stor del plugg gjort. Har ett historiskt repotage och ett psykologi uppgift som ska vara i princip klara i början av nästa vecka. Plugga, plugga plugga!
Nu ska jag läsa igenom ltie psykologi i boken och sen sova. Skönt med typ 9 ½ sömn i natt, tog en powernap mellan 7 och 8 också så kommer vara pigg imorgon.
PUSS

Tisdags Humor

så söt. sanda tågrälsen.... nja jag vet inte riktigt

5 December

Psykologi och matte i skolan idag och sen slutförde jag och min grupp ett grupparbete som ska redovisas och efter det så åkte jag mot farsta. Köpte ett par byxor jag spanat på ett tag som kommer bli en julklapp eller födelsedagspresent av någon släkting. Ett par vanliga svarta jeans så inget speciellt med det.
Sen har jag gjort matte, kollar på värsta pojkvänsakademin, duschat, gjort lite historia och bara tagit det lugnt.
Fick 2 komentarer i förra inlägget om att killen i videon ljög och så kan det säkert vara men jag tycker fortfarande att allt stöd han har fått är väldigt väldigt fint. Även om orginalet ljuger så tror jag fortfarande att stödet är äkta. Det har även kommit upp parodier på orginalet nu, ena står en kille i min gamla klass för. Alltid du Borken...
Nu ska jag sova, börjar 10.05 imorgon men är i skolan till kvart över nio för lite plugg och för att slippa buss, tåg och tvärbana så kan jag sätta mig på bara bussen istället.
PUSS OCH GODNATT!

Fel Med Stycken

Har hänt något med min blogg så att det inte blir stycken även om jag gör det. Det blir bara det om jag uppdaterar från ipoden där jag har hag blogg.se appen. Ska försöka fixa det men om ni undrar varför tex inlägget med videorna ser så konstigt ut så vet ni varför :)
PUSS

Vad Händer I Världen!

Alla pratar om problem med krig, mord och liknande. Det är allvarliga problem såklart men det händer andra saker som förstör och påverkar kommande generationer. Alla vet att det mobbas i skolorna dagligen och att vissa gör något åt det men många inte gör det. På facebook och på bloggar har det nu cirkulerat youtube klipp på en kille som till musik gråter och visar upp lappar där det står att han blir mobbad, att han skurit sig själv, orden han blir kallad och liknande. Det har då kommit äldre främst killar och gjort samma sak där de berättar att de har varit med om samma sak men att det har löst sig för dom. De stöttar honom. Jag blev alldeles tagen av dessa videor, har kollat på flera med fastnat speciellt för en av dom. Jag satt och var arg, glad och ledsen samtidigt. Arg föra att detta händer, glad för att han vågar prata om det och att det finns folk som gör en video för att visa att de har klarat det och ledsen över att detta händer. videon där killen förklarar med hjälp av lappar: videon jag fastnade för där en kille supportar killen som gjorde "orginalet": riktigt fin tycker jag sista videon var, han har skrivit lapparna, gjort videon och lagt upp den. Lagt ner mycket tid för att hjälpa den killen. Jag blir rörd!

Måndag Morgon


Irriterad

Är irriterad på ingen mindre än mig själv.

Jag fastnade vid datorn och kom i säng sent och nu kan jag inte sova. Tankar som flyger runt om allt möjligt, panik över saker som måste göra och abstinens över att jag inte tränat på en vecka. Jävla förkyldning!

Så fort denna hosta är borta ska underställ, träningsbyxor, tjocktröja och löparskorna på. Jag vill träna och det är nu!

Tänk att något som man ibland känner sig tvingad till eller som man går till med 0 motivation på en vecka kan förvandlas till något som man saknar och har energi och motivation till.

Nej nu ska jag försöka sova igen efter en dag med hundvakt, psylologi plugg, mattetal och förlust på hovet.


Helgen I Kort

I fredags  var det middag med erika och william som gällde och det var trevligt. Hände inte så mycket mera utan var riktigt trött när de gick hem så intog sängen och skönhetssömnen på engång. Bloggen fanns inte ens i tankarna...
Igår (lördag) så var det första arbetsdagen på bonniers, var med på David Lagerkrantz på hans relise föreläsning, hjälpte till lite innan och sälde zlatans bok som han skrivit efteråt. Det var faktiskit riktigt roligt och intressant. Sålde slut på böckerna gjorde jag också. Efter jobbet åkte jaghem och åt middag innan jag åkte till Josse och träffade de andra tjejerna, körde med andra ord innan vi drog oss mot VH. Där träffade vi lite annat folk och vid halv 1 drog vi oss hemmåt.
Nu sitter jag och pluggar lite psykologi och senare idag så ska jag på hockey, AIK match på hovet.
PUSS

Gäster

Ska ha gäster nu så kommer inte bli så bra uppdatering ikväll men återkommer innan jag lägger mig ikväll!
PUSS

Torsdag

Kollade som samgt när klassen dansade zumba och sedan blev det att stressa till skolan för redovisning, gick bra men kunde gått bättre. Måste hitta något sätt att få in texten i min skalle så jag inte läser det mesta utantill men jag får verkligen inte in det. Efter skolan blev det en trevlig bussresa hem med Julia, träffar inte henne sedan jag började i skogås och hon lade av med fotbollen. Kom hem och käkade innan jag åkte på gamla skolans/mattias julmarknad. Träffade tjejerna igen, lite folk från klassen och andra klasser som slutade i sommras, fick lite julkänsla och träffade gamla lärare. Mys var det!
Kom hem och fixade en pepparkaka och choklad cheesecake tills imorgon så erika och william kommer hit på middag. Nu ska jag läsa igenom min engelska som ska redovisas imorgon och sen ska jag sussa!
PUSS

spexfoto i nian

~

Du behöver och kan inte älska alla men du kan och bör respektera alla.
Det är ett motto som man kan leva efter i många lägen, du kan tänka på det och ha det i bakhuvet i skolan, idrotter, samhället och vänner. Du behöver inte gå ihop med alla i klassen, alla inne på ICA, alla i ditt lag eller liknande men bara för att ni inte älskar varandra så kan ni fortfarande respektera varandra.
Det är utan respekt som bråk och liknande börjar, det kan börja med ett litet bråk i skolan men du vet aldrig hur långt det kan gå. Tänk både en, två och tre gånger innan du gör eller säger något. Det kan såra någon och du ska ha respekt för alla och inte såra något oavsett om du älskar eller hatar personen

Första December

Första december idag och jag har inte mycket till julkänsla men det blir det nog ändring på när snön kommer. Om den nu kommer... längtar faktiskt lite till snön just nu.
Vaknade vid halv 10 och har pluggat lite, läst massa bloggar och bra mysit i sängen, gick upp för 30 minuter sedan och har precis ätit lite och nu ska jag byta om innan jag rör mig mot skolan.
Hopppar idrotten eftersom jag är riktigt förskyld, hostar och går inte  2 minuter innan jag måste snyta mig så kankse inte ska stäla mig och köra zumba i drygt en timme då. Men åker iväg och kollar på klassen och sedan åker jag till skolan för spanska redovisning.
PUSS
i limon mot balen

RSS 2.0