Grattis Min Älskling!


Söndag

En söndag som började tråkigt och slutade jobbigt. Städning på morgonen och bädda rent i sängen på kvällen men mellan det var det roligt och jobbigt. Träffade min fina vän Emmy och fikade och kollade lite. Skulle hitta ett par stövlar eftersom mina vinterskor gjort sitt. Rea överallt och har man 39 i skor så finns det inte mycket kvar, sen hade jag för stora vader så jag inte fick igen skiten också. Slutligen sket jag i stövlar och köpte ett par skinnskor med en klack och lite detaljer. Lägger upp bilder imorgon. Sen kollade jag på jeans och de första jag testade satt skit bra så de införskaffade jag också. Tack mamma och pappa som betalade!

Sen blev det träningsmatch i -10 grader, 2x45 och de på bänken kunde inte hoppa in... Så jag trotsade min dåliga kondition. Dock gav konditionen upp sista 20 men det var jobbigt ändå...


Imorgon är det kort skoldag och efter det ska jag försöka ta tag i hemtentan...


Dejt Med Sängen

Ska nu bege mig upp till mitt rum och lägga in alla klädesplagg som ligger huller om buller. Sedan ska jag läsa vecko revyn samt kolla instagramsom jag inte kollat på 2 dygn typ...
Imorgon känns det som att jag har en del att stå i...
  1. Damma rummet
  2. Damsuga rummet
  3. Plocka undan i rummet
  4. Räkna Matte
  5. Träffa Emmy
  6. Spela Match
Inte så mycket kanske men jobbiga saker som tar en del tid... men det är bra att jag somnar relativt tidigt för då lär jag vakna ganska tidigt också.

Mickis 17

Igår blev det först tjejmiddag hos Mickis innan musiken höjdes och det började droppa in massa annat folk. Trevligt och roligt var det. Sjukt hur mycket man kan skratta på en kväll. Kom på att jag umgås på tok för lite med vissa av männsikorna som var där. Ändring på det!
Låter bilderna tala för sig:

Skit App

Har uppdaterat via min ipod då jag inte kommit in på kontot från datan men de inläggen verkar inte komma upp. så det sket sig ju!
Men torsdagen var en vanlig skoldag med träning på kvällen, en lagom tråkig träning som bara innehöll löpning. Men tillsammans sprang vi 11,9 mil. Det är en del alltså...
Just nu sitter jag och chattar med lina, smsar med emmy och spelar spel på datorn. Tänkte skriva ett inlägg om gårdagen separat och lägga in bilderna i samma inlägg...

Ont I Huvudet Av Trötthet

Nyss hemkommen från jobbet som innebar Gustav Skarasgård, 75 böcker sålda, dumplings som middag och mycket folk! blir alltid lika förvånad över hur trevliga alla författare är, trots blommor av alla, 100 pers att hälsa på och lika många böcker att signera så hälsar dem alltid på oss säljare och tackar för hjälpen. Nu ska jag ner i sängen för jag är sjukligt trött. Hade kläder, skolpapper och hårsaker på sängen men det ligger nu mera i en hög på golvet för jag orkade inte vika in och fixa allt...


Onsdag

Spanska redovisningen gick över förväntan men hemresan däremot gick mindre bra, tvärbanan hade krockat med en bil vid några stationer innan så de gick inte på ett tag så jag tar tunnelbanan till centralen för att ta tåget istället men då ska de spränga för citybanan så då blir vi sittade vid slussen för att vänta in sprängningsarbetet. Tillslut kom jag hem men då kurrade magen och klockan tickade. Så det blev att fixa mat och börja fixa sig och nu ska jag slänga på mig lite smink innan jag beger mig mot jobbet.
Fick med mig röda byxor hem idag också så de tänkte jag inviga på jobbet ikväll sen får vi se hur mycket jag kommer använda dom efteråt med tanke på att jag är en mer mörkare och tråkigare tjej när man kommer till kläderna...

Imorgon Tisdag

Imorgon kan jag lova att jag kommer ha full rulle hela dagen. Spanska redovisning 9.35 vilket jag tror är enda lektionen eller vet inte om vi har BG. Sen är det hem och dra ut på en löprunda pga min taskiga kondition. Tänkte testa 5 km och kolla om jag dör eller orkar. Ett litet test vart jag ligger. Sen blir det duscha och fixa lunch. Efter det så är det dags för plugg igen, har ju lite att välja mellan. Språksocioligi, engelska, idrott eller matte.
Vid halv 5 måste jag äta middag innan jag drar mig mot söder för att jobba på ett reliseparty och sälja författarens bok. Slutar 21.30 så lär komma hem mitt i natten...
För hoppningsvis har jag dessa byxor med mig hem!

Fika, Bibblan & Plugg

Blev en fika i centrum med Malin, låna böcker till mig och Paula samt kolla på jeans. Är lite inne på att köpa ett par röda reans från H&M testade idag men tog fel storlek och hade fel skor och allt var dåligt upplagt för att testa jeans. Så ska ev ta en tur till H&M imorgon och testa igen. Sen har jag förberett mig för spanska redovisningen imorgon som kommer gå åt helvete. Ska berätta om mig, vad jag gör en vanlig dag, skillnader mellan spanien och sverige, en tradition i Spanien samt hur vi firar lucia i sverige. Det ska jag försöka kunna med endast stödord. Önska mig lycka till!
Snart blir det handboll, te och marabou kakor istället!
HAHAHA jag och malin i typ 8an?

Måndag 23/1

Kom hem från skolan för 30 minuter sedan och har svarat på lite mejl och kallelser till träningar och match.
Ska fixa lite lunch nu innan jag sätter mig med paradise hotel norge på datan och matte boken framför mig. Efter en stunds pluggande ska jag pallra mig iväg till biblioteket och låna böcker till mig och Paula eftersom skolan inte hade de böckerna vi ville läsa från romanlistan.

Snygg När Du Tränar?



Billiga och bra träningskläder från H&M. Jag gillar de skarpt och tycker de flesta plagg från sportavdelningen är riktigt fina och framförallt är de färgglada!

SÖNDAG

Handling på Maxi idag, tv-serier i sängen, ytterstlite plugg samt träning. En söndag som inte hade så mycket roligt att bidra med till bloggandet. Nu tänkte jag lägga mig och läsa en stund i sängen och imorgon är det skola i bara 2 timmar drygt så åker hem direkt efter och äter lunch samt pluggar hemmifrån istället.

Veckans Planer

Måndag: Skola och plugg efteråt

Tisdag: Skola, simma med Lina och träning

Onsdag: Skola och plugg . Mickis 17 år!

Torsdag: Skola och träning

Fredag: Skola och tjejmiddag hos Mickis

Lördag: Jobba

Söndag: Plugg och match. Frida 17 år!
Ska även försöka få in ett besök på stadium och köpa en träningströja samt en löprunda då konditionen måste förbättras.

Sommar Inspiration


Dagar Utan Bloggning

Blev en bloggpaus i  dagar för min del men tur var kanske det för det har inte hänt så mycket skoj i mitt liv de dagarna.
Träning, skola, lata hemma kvällar, kolla på lillebrors träning, haft mormor på middag samt jobbat första passet på leklandet. Gjort en del men inte något som stack ut ur mängden. Men det är skönt med sånna helger också.
Idag jobbade jag somsagt och det kändes super så blir nog ett pass nästa helg också eftersom de hade 8 kalas på lördagen men bara 2-3 stycken som kunde jobba så har nog inte något val om just det passet.
Nu ska jag kolla lite kläder på olika hemsidor samt kolla på one tree hill innan jag ska sova. Imorgon väntar träning och plugg... behöver jag säga mera?
jag och min dåliga kvällshumor

@Macho Tex-Mex

Sitter och trycker i mig Lite tacos mellan fystest och träning. Jäklar vad hurtig jag är idag!
Rebecka hälsar att hon är bäst och Emma K hälsar att hon är sämst. Om 30 minuter ska vi börja röra oss mot tunnelbanan och träningen. Är nog hemma vi 9 eller strax efter.

En Av Favoriterna


en frisyr som jag har väldigt ofta och som jag tycker är väldigt fin men på ett enkelt sätt. Du börjar med luggen på ena sidan och gör en inbakad fläta bakåt. Låter krångligt men när du väl testar så är det enklare än du tror. Det krångligaste är när du måste byta hand pga att du byter håll, alltså när du går från luggen till att fläta bakhuvudet samt från att fläta bakhuvudet till att göra den icke inbakade flätan/avslutningen på flätan.
testa er fram för när ni väl lyckas är det snyggt!

Komentar

Man tycker ju att de man känner som bloggar har bra bloggar men om mvi utgår från att vi inte känner personen som har bloggen. En bra blogg tycker jag då är en blogg som uppdaterar relativt mycket, inter lägger upp inlägg utan bilder samt som skriver varierat och inte samma saker i varje inlägg. Jag tycker även att det är bra när man inte skriver allt super seriöst utan kan skämta lite och så i bloggen.
En dålig blogg är svårt att säga, de flesta bloggar har något bra eller fint. Men en blogg med tråkig design gör att man inte blir lika sugen på att läsa den. Sen om den uppdaterar två gånger i veckan och endast skriver om samma sak i varje inlägg blir ganska tråkigt.
Hoppas du är nöjd med svaret!

Ladda Inför Fystest

Sitter i skolan nu och pluggar lite efter spanska, BG och tema lektion. Om 1 timme och 20 minuter är det idrott och fystest som gäller. Sen tillbaka till skolan för att gå på spanska WS och få feedback på mitt talmanus. Kommer känna mig lagom fräsch mellan fystest och träning men finns inte så mycket att göra.
Jag blev ju inte klar med språksociologin igår så tänkte ta tag i den nu.

Dags Att Dejta Kudden

imorgon är det åter igendags för att ställa sig med dobbarna på en grön fotbollsplan. Imorgon är det inget trä golv utan en utomhusträning som gäller!
Underbar känsla, alltid lika underbar varje år och har varit i 10 år.

10 Saker Om Mig

  • Jag har sjukt svårt att ta mig upp ur sängen när klockan ringer utan jag ligger alltid kvar i 20 minuter och stressar sedan ihjäl mig innan jag måste springa till bussen
  • Jag var tjejen som spelade fotboll med killarna på rasterna istället för att vara med tjejerna vid klätterställningen
  • Jag har aldrig varit riktigt kär
  • Jag har svårt att ta emot komplimanger och beröm utan skojar ofta bort det eller svarar typ "tack jag vet"
  • Vill tatuera in live, love, laugh på skuldran
  • Jag älskar body lotions i alla former och dofter
  • Älskar kokos. Smak på läsk, drinkar, godis, mat, body lotions, läppsyl och parfym. Allt bara det smakar och doftar kokos!
  • Är svag för sängkläder, kan inte sova i för mörka sängkläder och har svårt att sova i en färgade. Fina färger och fina mönster ska det vara.
  • Är ganska oblyg och social, jag har ganska lätt att prata med nytt folk. Jag är tjejen som får fråga om vägen och hur mycket klockan är
  • Jag vill bli lågstadielärare när jag blir vuxen och har pluggat klart
Detta är andra delen av tips på inlägg att skriva som jag fick i veckan!

Sveriges Mästerkock

Sitter med c-vitamin och kärlekste i sängen framför sveriges mästerokock. Jäklar vad de kan laga mat, imponerande! När det är slut så ska jag fixa lite inför imorgon och framförallt min flyttkartong till väska jag måste ha med mig. Skola som vanligt så måste ha med skolpapper, data och liknande. Sista lektionen är idrott och fystest så idrottskläder och inomhus skor måste jag ha med. Sen är det ute träning på kvällen som jag inte ska hem innan,  så måste ha med halva garderoben eftersom det lär vara sjukt kallt ute.
Just det, var på klädbanken som är en secondhand butik i tungelsta och fyndade en kofta som jag spanade in på gina tricot för 1 år sedan för 20:-.

Språksociologi

Sitter just nu med en språksociologi och gramatik uppgift som ska in nästa vecka men nästa vecka har vi ganska mycket så tänkte klara av det denhär veckan.
Boksamtalet gick helt okej så det blev att åka hem på en gång och slå upp skolböckerna...

Boksamtal Nästa

Sitter i skolan och läser massa bokrecensioner på mannen utan öde, har nämligen boksamtal om en timme på den boken. Haft engelska föreläsning idag också och slutar typ vid kvart över ett eller något. Åker hem på engång och sätter mig och skriver lite språk sociologi.

God Natt!


Dagens Outfit

Tröja med dragkedja bak
Huntertrövlar
Jeans
Halsband med kors

Veckans Planer

Fick en komentar av Kajsa om 2 tips på inlägg så det första kommer redan här.
Onsdag: Skola och sedan plugga lite och bara ta det lugnt hemma
Torsdag: Skola och sen sitta kvar i skolan en stund innan jag möter Emma och Rebecka istan och vi sätter oss och käkar samt små pluggar och pratar lite innan vi har träning i Stuvsta.
Fredag: Skola och sen på kvällen vet jag inte vad som händer
Lördag: Inget planerat än

Söndag: Träning på kvällen

17 Januari

Skola i 2 timmar ungefär innan jag slutade, istället för att sitta kvar i skolan för egetarbete så åkte jag hemmåt Fixade lite lunch och satte mig och kollade på paradise hotel norge. Nu harjag tagit tag i saken och sitter med plugg, språksociologi är vad som gäller. Ska försöka göra mycket på den uppgiften idag så jag kan lägga krut på spanskan resten av veckan.

Key

Någonstans finns nyckeln till kärlek, vänner, framgång och lycka. Du måste bara hitta dem, dock ska du inte hitta alla samtidigt för då uppskattar du inte alla gåvor i livet som du får.


Måndag

Kort skoldag innehållande en BG med planering, matte pass som var helt åt helvete som alla andra matte KP och sen satt vi kvar i skolan och pluggade en stund. Vid 1 åkte jag mo vega för intervjun på leklandet och fick besked på engång så ska provjobba en helg innan vi skriver på papper och så. Så ett helgjobb har jag nu!
Sen har jag kollat gladiatorerna, paradise hotel, handlat lite små bra ha saker och pluggat lite. Även kollat på mammor och mini modeler som är ett helt sjukt program och sen kollade jag ju såkalrt på idrottsgalan. Skrattade åt skämten och blev lite rörd vi vissa tillfällen. Dock blev jag annat än rörd när jerringpriset delades ut, har svårt för hästar och ridning samt så typ somnade jag under hans tacktal. Jag hejade på Hellner!
Nu ska jag borsta tänderna och fixa lite inför imorgon då jag har en timmes spanska på schemat och efter det eget arbete. Men jag kommer nog bsara ta med mig datorn och spanska papper till skolan och sen åka hem efter och sätta mig och plugga med nudlar till lunch.
PUSS
dagens bra ha shopping - 2 paket tuggumi, hårinpackning och c-vitamin brustabletter

Söndag Kväll

Träning och plugg gick bra, känner att jag kommit igång bra med projekt steget samt känner jag att det ska bli sjukt kul att dra iväg med damlaget och deras tränare på tuneringen till åland. Rebecka ska troligtvis med också så jag slipper vara ensam 95:a. Det gör bara saken roligare.

Nu ska jag inta sängen och läsa svenskaboken som jag har boksamtal på i veckan en stund innan jag ska falla in i skönhetssömnen.

Imorgon väntar skola med nya schemat och jag börjar 9.10. 2 lektioner så lär sluta vid 11 men sitter kvar i skolan för att pluggaom och sen dra direkt till arbetsintervjun som är vid halv 2-2. Måste komma ihåg att kopiera slutbetygen i nian samt be min PH om referenser. Det här sista blev mer en påminelse till mig själv så jag inte glömmer det!

Puss och god natt!

jag och rebecka i västerås i höstas


Söndagen Den 15/1

Sitter just nu med ett glas cola ch plöjer igenom alla inlägg på bloglovin. 130 st för att vara exakt men läser långt ifrån alla utan bläddrar mest förbi. Får ju panik om jag har massa inlägg jag inte sett så måste alltid ha typ 10 olästa inlägg som mest.
Hur som helst så gick simningen bra men tog det lite lugnt pga att jag har träning ikväll också.
Nu ska jag kolla på något webb-tv program och fösöka plugga lite en stund.
PUSS
italien - juli 2011

Mysig Kväll Med Lina

  • Cola
  • Godis
  • Film
  • Instagram
  • Spel på facebook
  • Chips
  • Tjejsnack
  • Skratt
  • Dåliga skämt
Behöver jag säga mera för att ni ska förstå hur mysig våran afton vart. Nu ska vi nog lägga oss och små prata lite innan vi ska sussa. Kanske små kikar lite på tv också eller något. Väckarklockan står på 9 imorgon för då ska vi käka frulle och dra iväg och träna ifrom av simning.
PUSS

Över Till Myset

Nu är dagens jobbiga över, fått en del plugg gjort samt bäddad rent, dammat, plockat undan, rensat och damsugit rummet. Det ända jobbiga som är kvar är att gå ut i kyla för att möta Lina och köpta chips. Sen är det bara mys i sängen med gott och filmer samt Lina såklart :)
Kameran kanske dyker fram nu när vi är hos mig, brukar vara dålig på att ta med den annars.
Men nu ska jag kolla vilka filmer jag har på datan och sen blir det nog middag snart.

Jag Vill Ha Sommar


Plugglördag med stort P

Mattetalen - check, mindmap till projektsteg-check, läst igenom tema uppgift - check, ordlista till projektsteg-check.
nu ska jag kolla lite bloggar och sen gå upp och städa rummet innan lina kommer. Vi ska ha myskväll ikväll med filmer, tjejsnack och massa gott. Hon sover även här inatt för imorgon ska vi befinna oss på torvalla 10-10.30 för simning!
PUSS

14/1

Vaknade för si sådär 20 minuter sedan. Nu tänkte jag ta ner datorn och sätta mig nere i köket med plugg och frukost. Sägs att plugg blir lättare med sötsaker hoppas det funkar med frukost!


Fredag Den 13:e

En fredag som ska föra med sig otur med för mig har det varit en vanlig fredag bortsett från att jag halkade 2 gånger, brännde mig på platttången och körde vilse med kundvagnen vid maxi. Men tur har det också fått med sig var grym när jag, moster, jocke och leffe lagade middag, blev kallad till arbetsintervju på måndag 14.00 samt så fick jag hem kläderna från H&M (bikini och linne) och allt passade.
I övrigt gick skolan bra och det var mys hos moster med middag, kortspel och trevligt sällskap.
Nu ska jag kolla lite bloggar och så innan jag lägger mig för att läsa svenska boken. Sen blir det sömn för att samla kraft till plugg och städning imorgon. Rolig lördag eller hur???
jag och mamma på julafton

Helgens Planer

Blir en ganska tråkig helg men med väldigt mycket nytta. Tänkte beta av en städning i rummet, en typ stor städning typ damma, damsuga, plocka undan, bädda rent och ja you name it. Sen så tänkte jag även beta av lite plugg, början på ett projekt steg, matte och en språksociologi och gramatik övning samt en svenska bok att läsa är vad jag har framför mig de kommande typ 2 veckorna. Så det känns som att lite plugg kan behövas. Tänkte även hinna med lite träning, simning med Lina och fotbollsträning. En tråkig helg men med nytta på nytta på nytta.

Inspiration 8


@temalektion

sitter på lektion innehålllande föreläsning och övning om gramatik och satsdelat. Lagom tråkigt!
Är klar med övningen så tänkte att jag kunde blogga lite innan det är dags för avslutning på letktionen och sen BG. Tror inte jag har PH idag men hur som helst slutar jag inom en timme. Blir att åka hem och ikväll ska jag hem till moster och laga middag och så. Mysigt!

Trött Trots Ledighet

Träningen gick bra, styrka 30 min och stretch 30 min. Kom hem och käkade middag innan jag duschade samt kollade på sveriges mästerkock och biggest looser. Trots en ledig dag idag så är jag trött och ska lägga mig och läsa lite och sen sova. Upp vid halv 7-kvart i 7 imorgon för tema och BG innan jag slutar och gått första veckan i skolan.
Fick en komentar med frågan om jag inte redan har ett jobb. Och det stämmer, är anställd på Bonniers som någon sorts säljarassistent. Jag åker alltså med författare till event ch föreläsningar och säljer deras böcker där. Det är inte sånna event alltför ofta så det kanske handlar om allt mellan 1-4 arbetspass i månaden. Så det är inte en säker inkomstkälla och jag har inte ett visst antal timmar som jag behöver jobba. På leklandet jag ev ska börja på så är det mera säker inkomst som jag kan räkna med att få ut om jag får jobbet

Torsdagsmorgon

Vaknade vid 11 av ett sms så gick upp och cyklade 4.5 km, jäklar vad dålig kondition jag har. Sen har jag hjälpt Lina med lite EU frågor över telefon och även mejlat tider jag kan komma på arbetsintervju på lek vegas, ett lekland som behöver helgarbetare. Så hoppas det går bra1
Nu ska jag ställa mig och steka pannkakor och sen äta det framför paradise hotel norge innan jag ska ta tag i pluggandet.
PUSS
nytagen bild på en trött och hungrig tjej

Inspiration - Collage


Dagen Före Ledig Dag

Imorgon är det seminarium tid på idrotten men har redan lämnat in ett uppdrag istället och på spanskan är det frivilligt arbete utan lärare som jag sitter hemma på istället. Vilket betyder en ledig dag istället. Men helt ledig är jag inte för jag tänkte ut och springa 5km eller sätta mig på motionscykeln och cykla 5km. Min kondition måste upp och min träningsvärk vill jag ha bort. Sen ska det pluggas lite spanska, städa lite på rummet, läsa lite svenskabok och träning på kvällen. Tror dock det bara är stretch och uttöjning på träningen med tanke på liten hall, mycket folk och träningsvärk. Sova ut tänkte jag göra också.
Fastnade framför biggest looser på tvn istället för livet blir bättre så tänkte lägga mig i sängen och kika på det nu istället på datan innan jag ska sussa.
PUSS
älskade bror med Fasth

Tillbaka

Saknade bloggandet så tänkte dra igång igen. Skolan har börjat vilket man känner av på tröttheten, nu är man inte pigg klockan halv 11 längre. Träningarna har också dragit igång vilket man känner på träningsvärken i skuldrorna, axlarna, bröstmusklerna och låren. Skolan drog igång på direkten iform av boksamtal, projektsteg i spanska och idrottsuppgift. Träningarna drog igong på direkten iform av 3-4 träningar i veckan och kallelse till cup på åland med 11-mana inomhus och bo på hotel fredag-lördag första helgen i februari med damlaget och 2-3 95or +mig. Roligt men spännande ska det bli!

Just nu ligger jag i sängen nerbäddad och trött och kollar på tv. Blir nog sveriges mästerkock, livet blir bättre och te ikväll. PUSS


Paus

Har och ska njuta av sista dagarna på lovet, komma igång med skolan och träningen igen innan jag kommer tillbaka till bloggen!
Men följ mig på instagram där jag kommer uppdatera ibland: eestromberg

Idrottsuppgift

Sitter med idrotts uppgiften, ett glas cola och paradise hotel norge nu. Blir snart att börja fixa sig och sätta på sig varma kläder. Ska till östermalms IP och kolla på Paulas show med frida. Sen ska jag och frida ut och käka någonstans. Mysigt!

Nyårslöfte

Sitter och äter tomtegröt och väskan är packad med handduk och bikini. Går till bussen om 10min och sen är det simma som gäller och därmed ta tag i nyårslöftet. Känner att jag kommer dö efter 3 längder har ju inte tränat sen början på december...




Min stolta bror


GUUUUULD

Blev många matcher, många skrik, många glada killar, många mål i förlängningen och många glädjeskrik men bara ETT vinnande lag och det var bror min!
Herre vilken final. 2-1 till motståndarna tills klockan står på 19.58 för med 2 sekunder kvar får vi in ett mål och det blir 5 minuter golden goal. Efter 2 minuter avgör Haninge och vi vinner. Härlig känslan men herre så nervöst det var.
Nu ska jag sova för imorgon är jag en duktig tjej för jag och lina ska ses vis halv 11 och köra lite motionssim. Beach 2012 here I come! Vi kan ju allafall köra på det i några veckor innan skräpmat, onyttigheter och ingen simning finns med i bilden. Men vi ska iallafall försöka! :)
PUSS

Slutspel

Sitter i ämnu en hall och ännu en träbänk. Denna gång har jag sällskap av frida. De vann första så nu måste de vinna eller spela ovgjort för att gå vidare. Frida spelar 22.20 vore kul att se men tvek på den pga den jobbiga vägen hem... Får se hur det blir! :)

Bilden lade jag upp på fridas instagram tidigare. En uttråkad tjej på en bänk i väntan på match är vad det föreställer ;)


The Vocie Sverige

Ligger och kollar på premiär programet nu och det är väl som alla andra musik program men min gamla lärare ska tydligen dyka upp så måste ju kolla upp det.
Bror min gick till slutspel så imorgon 18.50 är det slutspel som gäller så måste ju bara dit och kika lite.
PUSS

@Tyresö Hallen

Just nu sitter jag och väntar på sista matchen som börjar om 10 minuter. En vinst och en förlust så slutspelsplatsen hänger på sista matchen. Spännande! Jäkligt obekväma bänkar så träsmak i baken är vad jag har just nu. Vi hörs när jag kommer hem om en timme eller något liknande! :)


Svar På Kommentar

Fick en komentar om jag inte kunde berätta mera om mitt nyår och jag vet inte rikigt vad jag ska berätta. Var med familjen till en böjan och sen var jag med underbara vänner hos Jessica. Trevligt folk, musik och glatt humör är receptet för ett bra nyår och det receptet fick jag allt av på mitt nyår.
Planerna för mitt 2012 var också med i kommentaren och jag ska:
  • Fortsätta kämpa på i skolan och försöka nå upp till mina betygsmål innan jag går ut ettan
  • Träna och spela fotboll och nu ta steget upp till damlaget
  • Åka till Turkiet en vecka 1 Juni
  • Jobba på vid de tillfällen jag kan jobba
  • Sörja att Frida åker till USA ett år, hur fan ska jag klara mig?!
  • Vara nöjd med mig själv och det jag har i mitt liv!
Har som ni ser inte storslagna planer för året just nu men skola, jobb och fotboll kommer ta mycket tid och sen ska jag såklart umgås med mina fina vänner från både gamla och nya klassen och nya och gamla laget!
PUSS

Tunering

Nu ska jag få i mig lite kycklingsallad och sen byta om och fixa mig innan jag åker iväg för att vara hejaklack på lillebrors tunering! Hoppas det går bra!
Kameran med så ska försöka knäppa lite foton och kanske en outfit för det var länge sedan. Kommer vara jobbigt att titta på eftersom jag inte tränat på typ 5 veckor och yttligre en vecka måste jag vänta innan jag får träna! Jobbigt läge men får ta ut min energi på att heja istället!
PUSS

Serie Tips

Körde marato i soffan och plöjde igenom serien bron på sisådär 9-10 timmar. Det är lov och en riktigt slappardag är ett måste.
Jäklar vilken serie. Super bra. Men herre vad jag inte kunde sova efteråt, låg och tänkte på serien hela tiden och när man fick reda på mördaren och hur han tänkte så blev man helt paranoid. Så bron (gick på SVT) är helt klart sevärd så har ni inget för er någon gång kan ni ju kika på den!


Födelsedagspresent

Fick i födelsedagspresent att jag skulle få en bikini innan jag drar till turiket 1 Juni och i turkiet få gå på hanambad och spa. Kikade i HM katalogen dagen efter för att kolla på vårkläder och blev helt kär i en limegrön bikini så den har moster som jag fick presenten av klickat hem nu och även ett linne fick följa med. Passar allt blir jag en lycklig tjej.

2012

Hade ett underbart nyår, massor med kompisar och massor med nytt folk. Åt middag med familjen och massa kompisar till familjen innan jag begav mig till Madde. Där vi spelade lite spel och hade det trevligt. Vid 11 åkte vi till Jessica och där skålade vi in det nya året och bara hde det allmänt trevligt.
Dagarna efter nyår har beståt av lugn och ro, mensvärk och en idrottsuppgift.
Nu ska jag göra klart idrotten och sen fixa mig. Vid 5 åker jag in till gamla stan för middag på vapiano med tjejerna från gamla klassen. Frida kom hem igrå kväll från Thailand så nu ska man sitta och känna sig blek också men det kommer ja ginte tänka på eftersom jag kommer bli så glad när jag ser henne!
PUSS
du betyder otroligt mycket hjärtat

RSS 2.0