paus

har en hemtenta att skriva, engelska novell att skriva, spanska talmanus att skriva, jobb på helgerna, 4 träningar i veckan & en benhinneinflamation att få bort.
återkommer senare. imorgon, om en vecka eller om en månad. vad vet jag.

Tid För Sängen

Jobbet gick bra. Trevlig författare, bra föreläsning och mycket folk. Eftersom att det var i Skogås så träffade man även några man kände.
Nu ska jag packa väskan för imorgon innan jag går och dejtar sängen. Imorgon sitter jag kvar i skolan med Lina och pluggar gärnet till halv 5 då jag beer mig mot Alma för att vara där över natten.

Uppehåll I Bloggandet

Tuneringen gick mindre bra. Jag har mycket i skolan. Jag har fått benhinneinflamation. Jag är trött hela tiden. Jag har vänner att umgås med.
Detta kan vara anledningarna till att bloggen lades lite åt sidan men jag saknar bliggandet lite måste jag erkänna så nu tänkte jag ta tag i saken igen.
Just nu sitter jag med kanelkaffe och hemtenta. Snart ska jag fixa lite middag innan jag åker iväg för jobb. Bokfösäljing på David Lagercrantz föreläsning som gäller.

Tagga Tagga Tagga

Tillbaka på hotellet efter första matchen, första vinsten och ja som ni kanske förstår så känns det galet bra!
Nu har vi precis laddat upp med lite ostbollar och kortspel.... bra med snacks såhär innan match! ;)
Dags att å ner till matsalen och få i sig lite lunch och sen får vi se vad som händer... nästa match är runt 4.

På Plats

Nu är vi framme efter en helvetesresa... tog oss mer än 3 timmar att komma tillbåten... båten skulle gå 20.00 och vi kom strax efter så hela båten väntade in oss. Sen är maten slut och båten gungar som jag ve tinte vad. Så jag la mig på golvet i spelrummet medans rebecka spelade och tog en vilostund.
Nu är vi på plats på hotelet och det är lite speciellt, fiskenät på väggarna, dockor i fiskenäten, nallar som sitter vid sängarna, tidningsutklipp om döda människor och bröllopsklänning och kläder på väggarna. Annorlunda ch till en början gick hela laget runt och var rädda och visade varandra sina rums saker men nu börjar vi nog vännja oss. Så nu kan vi nog få våran skönhetssömn utan problem!

Träningsdax

Dags att bege sig mot bussen snart för träning och efter det blir det hem och duscha samt packa inför imorgon. Eftersm jag måste gå tidigare från skolan och ska även försöka hinna förbi min nyopererade moster och lämna en liten blomma och en stor kram. Så lär inte hinna packa imorgon så ikväll lär bloggningen bli lite lidande.Åland Imorgon

Imorgon beger jag mig till Åland för tunering med damerna. Läskigt, roligt, spännande och förväntansfullt!
Ska bli kul att lära känna spelarna och eldarna där lite bättre och även underbart att kommaigång med matcher och konstgrässpel igen! Spela på en konstgräsplan innomhus betyder att man kan spela utan underställ vilket jag längar otroligt mycket efter!God Morgon!

Torsdagsmorgon och jag ligger i sängen med vakna med the voice på tvn. Dags att ta sig upp och fixa sig samt få i mig lite frukost.

PUSS


Onsdag

Har varit lite inaktiv på bloggfronten beroende av träningar, plugg och liknande men nu är jag igång igen. Har fått ny energi och inspiration. Inspiration så man känner för att ta mer kameran och fota hela dagarna. Så nu jäklar blir det bloggning!
Idag så var det en vanlig skoldag med engelska och tema innan jag, mikaela och amanda satt kvar i väntan på mattecentrum. Gick till ICA för att handla middag och där blev det en sallad och cola så vi skaffade ny energi innan vi satte oss med ansiktet i matteboken.
Kom hem vid kvart över 7 och då blev det en kopp kaffe och riskakor innan jag kikade på sveriges mäster kock och nu tittar jag på livet blir bättre. Så fint programm, ögonen blir tårfyllda i vissa skeden!
PUSS
saknar sommaren då man kunde gå ut på altanen med en tidning och känna solens strålar. Nu går man ut med vantar och känner kylan....

RSS 2.0