Kortfattat

Igår var en lugn fredag. Skola och hundvakt som gällde. Hemma kväll med idol final. Gjorde helt enkelt inget speceillt mera än att vara hemma och ta det lugnt och kolla idol och hellenius hörna.
Idag var en desto mera händelserik dag. Åkte mot gamla stan vid 1 och träffade Frida och vi skulle hitta stället jag ska jobba på under nsta veckas torsdags morgon. Börjar tidigt så tänkte kolla upp innan vart det låg. Vi följde kartan och kom till en avspärrning så vi tänkte att vi skulle gå runt byggnaden istället för dit vi skulle trodde vi ändå inte låg vid avspärrningen. Efter 20 minuters gående så kommer vi till samma ställe igen och då låg det där vi avspärrningen.
De hade varit äggkastning, smällare och liknande i gamla stan så därav avspärrningarna.
Sen tar vi en mysig fika i gallerian innan det var dags för bio. När vi kommer fram till hötorget så kommer alla bussar och bilar med folk i klännigar och frack som ska till konserthuset och nobilsaken. Så vi fastnar där också. Efter mycket armbågar och fajtande kom vi fram till bion och kunde sätta oss ner och njuta av breaking dawn. Bra film som var sevärd, dock blev vi kissnödiga med en timme kvar så det var en jobbig sista timme men sen krigade vi oss till en toalett.
Funderade på att följa med malin och några fler till café 60 ikväll men kom hem vid 7 och skulle då käka och åka tillbaka så kändes lite ovärt. Blev hemma kväll med nobelmiddagen på tv och även el classico. Nu ska jag överge fotbollen på tv och röra mig mot sängen. Ska upp vid 9 imorgon och titta på lillebrors tunering. Tur att det är inne så jag slipper dö av kyla.
PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0