Tisdag

Skola som vanligt idag, känner hur alla inlägg liknar varandra. Men finns inte mycket att göra. Redovisning i skolan idag vilket gick bra och efter skolan har jag bara tagit det lugnt och pluggat lite psykologi, som jag har prov på imorgon.
Imorgon är en väldigt skön dag, engelskan ska de som inte redovisat redovisa så det ska jag inte gå på, BG behöver inte de som inte redovisar gå på, ingen psykologi för det är flyttat till eftermiddagen, inget tema utan man ska jobba med repotaget. Alltså börjar jag 15.00 med psykologi prov. Men tänkte gå upp vid halv 10 och plugga en del hemma och sen vara i skolan vid halv 2 och plugga lite psykologi på plats i skolan innan provet. Lite intensiv olugg för att få in det sista i huvudet.
Efter skolan är det middag och slutspurt i skolan för de som vill gå, så jag och Amanda tänkte stanna på det och käka och tanken är att vi ska få en stor del plugg gjort. Har ett historiskt repotage och ett psykologi uppgift som ska vara i princip klara i början av nästa vecka. Plugga, plugga plugga!
Nu ska jag läsa igenom ltie psykologi i boken och sen sova. Skönt med typ 9 ½ sömn i natt, tog en powernap mellan 7 och 8 också så kommer vara pigg imorgon.
PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0