Inspiration 3


Måndag

Blev väck vid 7 så blev bolibompa och mys framför tvn med Alma en stund innan vi käkade frukost och gav oss ut i parken. Vi handlade lite ingredienser till en tigerkaka vi bakade också. Just nu ligger sötnosen och sover så jag passar på att kolla ett PH avsnitt.
Ska snart hoppa in i duschen. Hörs senare! Glöm inte tävlingen några inlägg längre ner! :)
PUSS

Haloween 2011


God Natt!

Är väldigt väldigt trött just nu kan ju vara pga att klockan egentligen är 22.43. Ska gå upp nu och kolla på ett avsnitt av paradise hotel och sen sussa. Lär ju vakna ganska tidigt imorgon pga att Alma sover i samma rum som mig och vänkar typ halv 7-7. Men har laddad DVDn med nicke nyfiken så hon kollar på det och jag halv sover, låter som en bra ide ellerhur?
Får se vad vi gör imorgon men blir troligen en promenad eller lika i lekparker eller aa vi får se hur vädret är...
PUSS
Frida när vi blev små på nytt idag i parken

Barn På Nytt

Jag och alma mötte frida i centrum för mellanmål till alma och fika för oss. Sen blev det att kolla i lite affärer tills det slutade regna och då blev det att åka kana, gunga och klättra så vi bldv barn på nytt. Vi lekte vi med ska ni veta. Sen kom moster förbi rullade med bilen och råkade ha en bilstol i bilen så vi fick skjuts hem. Nu väntar vi på maten och sen blir det söndagsmys! Puss


på tåget

Sitter just nu på tåget och ska hämta min sötnos. Äter lunch henma hos Alma och sen åker vi mot Haninge igen, vi ska träffa Frida och sen får vi se vad vi hittar på men det blir troligtvis att leka lite i någon lekpark. Hörs senare, inte lätt att få tid Vid datorn med en lekfull 3 åring... Puss

Kärlek, Lycka, Tårar

Känslorna i rubriken hade jag ner till tårna när jag såg detta klipp. Det är för er som inte förstod en pappa som tar med sin handikappade son på ett Ironman-triathlon vilket är 3,86 km simning , 180 km cykling och 42 195 m (ett maraton) löpning, i sträck. Jag satt och stört böla framför skärmen, sjukt starkt och modigt gjort av pappan och snacka om att göra allt för sin son trots hans handikapp. Tänk om alla människor kunde se på handikappade och utvecklingsstörda på det sättet. Snacka om att man inser att inget är omöjligt om man bara vill när man ser klippet.

HELGEN

Igår var det haloweenfest som gällde, orkar inte berätta om hela kvällen men det var riktigt skoj att träffa alla tjejer igen och även få träffa lla fridas kompisar från bl.a hennes nya klass. Jag och Frida kom till henne vid 3 och ajg sov hos henne.
Idag kom jag hem vid halv 3 så jag fixade mig innan jag åkte in till stan och käkade med gamla laget. Mysigt att snacka lite skit och framför allt gamla minnen. Ibland kände jag att mycket kretsade runt mig och mina tabbar... storyn om mig som mittback kom upp bla. Men det bjuder jag på, man kan inte alltid vara snyggast och smartast!
Nu ska jag ställa tillbaka klockan som man visst ska göra inatt och sen ska jag sova. Imorgon ska jag upp vid 9 för jag ska ut och hämta Alma som jag ska ha söndag-måndag. Mys ska det bli1
PUSS

TÄVLING

Här med har jag min första tävling här på bloggen. Den är i samarbete med Louise Henning och hennes blogg.
Hon är en tjej som designar ringar, speciella men fina ringar tycker jag.

Jag lottar nu ut en valfri av hennes ringar från hennes sommar eller host kollektion.

Gör såhär för att vara med och tävla:

1. Välj ut vilken av ringarna ni vill ha
2. Komentera inlägget i min blogg och skriv vilken ni vill ha och glöm inte att fylla i kontaktuppgifter. Skriv även från vilken av kollektionerna ringen är.
3. Vill ni ha en extra lott och där med större chans att vinna så gör ni ett inlägg i eran blogg när ni länkar till tävlingen. Och skickar med länken i komentaren så jag kan läsa erat inlägg om tävlingen.

Tävlingen avslutas den 10 November!

SOMMAR KOLLEKTIONENHÖST KOLLEKTIONEN


Duscha

Skolan idag bestod av slutseminarium i tema, en oseriös BG, ett onödigt PH och engelska där läraren tog närvaro i princip.
Just nu sitter jag med mensvärk och huvudvärk men ska hoppa in i duschen nu.
Har ev en tävling pågång i bloggen också, har nämligen fått ett majl från en tej som börjat designa ringar. Får se om det blir något av det.

Slut För Idag

Nu har jag precis damsugit mitt lilla rum och nu blir det att bädda ner sig i sängen och sen kolla på ett avsnitt PH innan jag ska sussa för natten!
Imorgon börjar jag 09.10 med slutseminarium i TEMA därefter hål innan det är BG, PH och engelska. Åker hem efter skolan direkt och ser om jag orkar mig ut på en löprunda annars blir det att duscha och fixa mig innan jag åker iväg för middag och haloweenfest.
PUSS
jahapp, då var denna utesäsong slut...

En Torsdag

Sitter just nu och kollar paradise hotel och smsar med frida. Kom precis hem från centrum mötte tjejerna en snabbis och lämnade lite saker. Vi planerade morgondagen också då vi ska på haloweenfest.
Nu ska jag kolla skolmejlen och fixa lite innan det blir middag. PUSS

whohooo!

Läste Sofie Farhmans böcker i sommaras och fastnade på en gång, så bra böcker! Blev lycklig när jag satt och kollade på något webb-tv program och reklamen kom och jag fick reda på att den ska komma som webb-tv program.
Elsas Värld är en webbaserad komediserie producerad av produktionsbolaget Tre Vänner. Serien handlar om Elsa Gustavsson från Borås som erövrar mode-Stockholm med sin blogg Elsas Värld.   Handlingen i Elsas Värld är fritt baserad på Sofi Fahrmans bok Elsas Mode och består av 20 stycken 15 minuters avsnitt för TV3 Play. Har premiär den 3 november klockan 18.00!
JAG SKA VERKLIGEN FÖLJA DETTA - SKA DU?

Inspiration 2


Slutseminarium - CHECK!

Just skrivit sista meningen på mitt slutseminarium, riktigt skönt att ha det gjort!
Nu blir det lunch, spanska prov och idrottsteori! Nu kurrar magen så det är dags för lunch :)
weheartit

Bonde Söker Fru

Haha vilket program det är egentligen, vad stelt det kan bli på dejter och vilka personer det finns egentligen!
Sitter just nu och kollar lite bloggar och sneglar lite på bonde söker fru. Ska hoppa in i duschen snart och sen kolla lite paradise hotel och sen sova. Börjar 11.30 imorgon med blir att åka tidigare till skolan och göra klart frågorna inför slutseminariet i tema och göra lite läsförståelse i spanska.
Nu ska jag mejla in min läslogg och min engelska blogg... Skön känsla ska jag be och tala om!
PUSS
längesedan vi hade en dejt nu madde!

ONSDAG

Just nu sitter jag med en macka och kollar på paradise hotel och fixar lite på mitt seminarium men det blir inte mycket gjort men behöver inte göra så mycket idag, pluggade på bra i skolan.
Blir träning ikväll också så vi lär höras efter det :)
PUSS

Ge Mig

Åh, är så galet sugen på choklad glass så det är inte sant men nej istället ska jag sitta i skolan...

Dags För Läslogg

Sitter just nu i skolan med Lina och medans hon läser massa bloggar så tänkte jag att jag kunde göra så ohn får lite mera att läsa. Har haft engelska prov som gick helt okej fattade inte riktigt alla uppgifter men ett E blir det iallafall.
Nu tänkte jag fixa lite på min läslogg och sen är et basgrup och psykologi som gäller. Har ingen tema lektion idag så slutar typ 12.30 eller något liknande så sitter kvar i skolan och fixar lite på mitt slutseminarium.
Nej nu ska jag fixa lite läslogg. PUSS
WEHEARTIT

Sängdags


...

ta vara på dina nära och kära, det kan ta slut när du minst anar det

Tisdag

Min morgon: vaknade, bloggade, mamma ropade och kolla så jag var vaken, somnar om, vaknar 12 minuter innan bussen går.
Så det blev en längre sovmorgon än väntat. Det blev även att sänga på sig kläderna som låg högst upp i tvätthögen, slänga ner saker i väskan, ta med pengar så jag kunde köpa frukost på gullmars och sen på med mössan och springa mot bussen.
Kom nyss hem eftersom vi hade kortare tema lektion så ska göra mig varma mackor nu och sedan sätta mig och fixa lite engelska.
PUSS

~

Gör Det Ditt Hjärta Säger, Inte Vad Andra Säger Att Du Ska Göra


God Morgon Vänner!

Ligger just nu i sängen och väntar på att ögonlocken ska bli lite lättare så jag klarar av att resa på mig, är så sjukt trött. Blir 08.38 bussen med Lina så blr det att plugga 45 minuter innan spanskan börjar. Vi ska försöka göra läsloggen tillsammans men ingen av oss har läst kalrt boken så blir att läsa på bussen, får se hur det går eftersom vi i vanliga fall pratar i munnen på varandra typ. Haha.
Nej nu kissar jag på mig snart så måste tyvär gå upp ur min sköna säng, lämna mina skön kuddar, gå ut i ljuset och lyfta på det varma sköna täcket. Hör ni hur hemskt det låter eller???
PUSS

Insperation 1


En Måndags Kväll

Träningen jag tittade på gick bra för mina tjejer, vill också träna men jag får vänta tills onsdag eftersom träningen är inställd imorgon. Klädde på mig riktigt mycket kläder innan så frös inte utom hålet i mina byxor som sprack mitt på låret vilket var mindre kul.
Nu ska jag snart gå upp och lägga mig ska bara vänta på att Lina kollar sin facebook men hon är ju inte så snabb så får nog slänga iväg ett sms istället :)
Imorgon är det att sova lite längre än 06.15 iallafall typ 07.15 skulle jag tro :)
PUSS
spex i 9an

MIDDAG

Dålig uppdatering idag vilket Lina inte var sen med att skriva i min logg på facebook. Men hade psykologi och matte kommunikationspass innan det blev att göra lite engelska och göra matte inför provet. Gick in i provsalen och tänkte att jag inte skulle kunna ett skit men gick över förväntan, svarade på allt men sen att jag chansade på ganska många är en annan sak. Men känns iallafall ganska bra!
Nu är det snart kycklingwok med nudlar som gäller innan jag ska iväg till träningen ska inte träna pga mitt knä som gjorde ont då och då innan och sen att jag har ett blåmärke stort som en hand och en liten svullnad gör ju inte direkt saker bättre. Tror minsan att det blir all in på vinterkläder ikväll, jacka, stövlar, vantar och mössa! Vill man vara varm så vill man.
PUSS

Fira Farfar

Nu kom familjen nyss hem från slutspelet i tuneringen så pluggandet läggs åt sidan en stund så det blir att käka middag med farfar och fira honom eftersom han fyller år imorgon.
Ikväll blir det att kolla på true talet och räkna matte vilket jag alltid gör på söndagar. AIK spelar sin sista allsvenska match nere i helsingborg idag också så blir nog födelsedags fika för farfar framför matchen eftersom alla är AIKare.
PUSS

God Morgon Världen!

Har precis tagit en dusch och smörjt in mig så nu känner jag mig frächasre men inte mera redo för plugg. Tror dock inte jag kan bli mera sugen på plugg än jag är nu så det är väl bara att dra igång. Ska fixa lite mat och sen blir det att hugga tagi matten och kolla på modeljakten samtidigt.

PUSS

Söndag

Nu är musiken i ipoden, filmen slut, planerna för imorgon färdiga och jag trött. Därför väntar lite skönhetssömn nu.

Imorgon har jag mycket att stå i:
- damsuga mitt rum
- plocka undan i rummet
- plugga matte
- göra engelska
- ta en lååååång dusch
- ev träffa Josefine en stund


Filmdax

Nu är det allt för min syster och ett glas cola som gäller!
Hörs senare!


Lördag Med Fotboll

Idag har jag varit på amttias tunering hela dagen ute i jakobsberg vilket gick bra, var lite små kyligt så blev en fika hemma hos farfar också bara jag och han. Super mysigt, inte ofta vi är ensama utan ofta är hela familjen eller släkten med.
Nu har jag och familjen precis käkat tacos och nu blir det att fixa lite musik till min iPod, har börjat tröttna på den jag har nu.
Ha en trevlig kväll vänner!

Hemmåt

Har gjort lite matte men fattade inte ett skit så jag skiter i det och går och köper mig något sorts mellanmål nu så jag mättar min hungriga mage och sen går jag och Lina mot tvärbanan.

PUSS

weheartit.com

det är en hemsida med miljontals fina insperations bilder och liknande så därifrån tar jag många bilder. Kan sitta i timmar och kolla på alla fina bilder och spara ner dom på datan.
Så om det står weheartit under bilderna med kursiv stil så är mina bilder därifrån, så ni vet det och inte tror att jag har tagit alla super fina bilder.

TEMA

Sitter just nu i skolan på tema lektion och ska fixa debattartikeln men jag är ju klar så blir att be läraren läsa igenom min självrespons och sen kolla om det är någon annan uppgift jag kan göra.
Sen är det basgrupp, PH-samtal och engelska som läser. Efter skolan sitter jag kvar i lite mera än en timme och då ska världens bästa Lina hjälpa mig med matten efterosm att hon fattar men inte jag.
Åker från skolan vid 2 och ska försöka hinna till centrum innan jag möter moster för middag med henne. Skulle behöva en ny svart mössa eftersom min är spårlöst försvunnen.
PUSS
WEHEARTIT

Extra

Nu ska jag avsluta chattarna jag har igång på facebook i ipoden och bläddra igenom skvaller tidningen extra innan jag ska sova för natten. Imorgon är det 07.38 eller 07.53 bussen som gäller beroende på hur snabb jag är på att ta mig upp och fixa mig.

PUSS


Detbattartikel - Check

Känns riktigt skönt att just nu ha skrivit den sista punkten på min debattartikel, självresponsen och källkritiken som ska in imorgon. Vet inte om jag fattat själv responsen rätt men det lär jag ju märka...
Nu ska jag titta klart på paradise hotel innan jag ska gå ner och ta en glass, åhhh vad jag blev sugen på det nu.
Hörs innan jag ska sova!
PUSS

Källkritik

Just nu sitter jag och försöker skriva min källkritik till min debattartikel och sen blir det nog att börja röra sig hemmåt när det är klart.
Ikväll är det ingen träning och inget annat planerat utan ska nog bara finslipa allt med som har med debattartikeln att göra eftersom det ska in imorgon.
Nej nu ska jag fortsätta plugga!
PUSS
weheartit

Kärlek Till En Sport

Fotboll är en så fruktansvärt stor del av mitt liv. Hur stressad och irriteras jag än är så försvinner det såfort skorna är knytna och dobbarna placerade på planen, allt försvinner och glädjen kommer.
Är det innan match så kommer nervositeten och glädjen samtidigt och är det träning så kommer glädjen och lugnet samtidigt.
Jag älskar sporten i sig och sen att man tidigare och just nu gick/går i ett lag med underbara spelare och ledare. Älskar inte bara spelet och matcherna utan lagandan, gemenskapen och tryggheten man får.
Jag kan inte se mitt liv utan fotboll, har spelat i 11 år och jag kommer inte spela hela mitt liv (never say never) men på något sätt kommer jag alltid ha fotbollen i mitt liv. Vad ska jag annars göra på kvällarna och helgerna?
Det är viktigt för varje enskild individ att ha något att göra då man kopplar bort allt, är sig själva och inte tänker på annat som läxor/skola/jobb och liknande. För mig är det fotboll men för andra är det shoppa, fika eller kolla på film. Olika för alla men jag vet att det som får mig att må bra är kärleken till fotboll.

Dagens

En svart längre linne och en kofta
Enkelt men snyggt

Taggad På Plugg

Just nu sitter jag i skolan och är på gaaaaaalet bra humör, vet inte varför men kan inte klaga iallafall!
Har precis gjort en läslogg och nu är jag taggad på källkritik. Inte ofta man är sugen på att plugga men jag är det nu så det ska jag ta vara på.
Sitter förövrigt i skolan med lina och sen blire spanska och idrott i skolan innan jag slutar för dagen.
PUSS

God Natt

Träningen gick bra men Blev fälld så ena knät har svullnat upp och har märkeb från dobbar och glidet på gräset. Gör riktigt ont men finns inge att göra.

Just nu läser jag svenska boken vi har i skolan och sen blir det att sova. Puss


Hoppet finns alltid kvar och väntar på människan


Bloggnamn

Min förra blogg har blogg.se raderat och där publicerades inte inläggen. Den bloggen hette något med mitt namn att göra vilker de flesta bloggar gör. När jag skulle göra denhär bloggen så satt jag i evigheters evighet och testade olika bloggnamn men alla var upptagna. Tillslut gav jag upp idén om att heta något med mitt namn så jag gick över till något som har med mitt liv att göra.
Experience som betyder upplevelse tycker jag är något som symboliserar mitt liv. Alla tonåringars liv är fulla av nya upplevelser och stora val i livet. Dagligen stöter jag på problem men även nya kunskaper, erfarenheter och upplevelser. Eftersom det är mitt liv och mina dagar jag skriver om så tycker jag att experience passade bra.
Så nu vet du som komentarade angående mitt bloggnamn bakgrunden till det.
My Life, My Blog & My Experience

ONSDAG

Skolan idag gick väldigt väldigt fort, religionsprov och psykologiprov där bägge delar kändes bra. Men idag har det hänt mycket kaos saker också men livet går ju vidare, eller vad säger du Lina? ;)
Just nu sitter jag och kollar på paradise hotel (igen, jag vet) och ska gförsöka påbörja lite plugg. Är sugen på nudlar också så blir og att fixa det snart och käka det innan träningen som börjar om drygt 2 timmar.
Men nu ska jag kolla vidare! Vi höres!
PUSS

Be Yourself


Västerås 2011


Religon VS Webb-Tv

Sitter och försöker få in religonen i huvudet men det går trögt så nu lägger jag religionsprovet vi har på 5 världsreligioner imorgon på is en stund (åhh nej nu fick jag ångest igen) och kollar på ett avsnitt av paradise hotel danmark istället. Mycket roligare och lättare att förstå!

Tisdag

Blev inte så mycket bloggande igår men pluggade i skolan innan det var utvecklingssamtal. Samtalet gick bra och efter det så blev det middag i globen city. Stressade till skogås på försenade tåg, väl framme i skogås blev det att byta om och taktik snack i en timme innan vi åkte till kärrtorp. Spelade match med damerna i princip utan avbytare så det blev att spela 2 x 45 minuter men fick byta med 7minuter kvar av andra. Vinst med 0-1 och assist av mig.

Just nu sitter jag på matteföreläsning och sen blir det tema lektion innan jag sitter i skolan och pluggar i någon timme. Blir nog 15.40 bussen hem.

Bloggar mera när jag kommer hem. Puss


Dikt

You are the best
Not the rest
Your are funny
Like a bunny
I love you so
I wont let you go
Denna dikt skrev Frida till mig på hennes engelska lektion! Hahaha! :)

Känner Hat

Just nu sitter jag och beklagar mig över hur mycket jag hatar religionsprovet vi har på onsdag och sen får jag en föreläsning om islam av en annan elev också, lite lagom jobbig tycker jag minsan att hon är!
Har haft min sista lektion så har eget arbete resten av dagen men tyvärr har jag utvecklingssamtal klockan 4 så blir att sitta kvar vi skolan och plugga. Men får se det från den ljusa sidan...att jag får väldigt mycket gjort.
Blev väldigt väldigt lite blogginlägg från västerås men hade fullt upp hela tiden. Resultaten gick inte som vi ville man gud så kul vi hade!
Kommer lite bilder senare men nu ska jag fortsätta plugga!
PUSS

På Plats

Nu är vi i västerås. Hann inte uppdatera innan jag åkte, men tänkte att jag kunde blogga lite från mobilen. Just nu är det lite gitarrspelande och lite allmänt skit snack som gäller. Snart är det nog dags att sova för imorgon ska vi upp halv 8. Första matchen är 10 och har ingen aning vilka det är mot men match är det iallafall. Ska försöka uppdatera så gott som möjligt under helgen. Så länge jag inte kan använda blogg.se appen på min ipod eller någon annans iphone så får ni inga bilder. Puss

Gäääsp

Ligger just nu i sängen med ögonlock som vill falla ihop och med typ håll i höften, gör riktigt ont. Det är säkert något som försvinner efter natten.

Åkte från skolan vid halv 5 så satt kvar länge idag för att kunna åka hem 12.30 imorgon. Mötte pappa och vi handlade på ica maxi. Sen käkade vi middag och jag har pluggat lite men främst packat inför cupen i helgen.

Nu ska jag sova innan jag somnar med ipoden i handen.

PUSS


@ School

Sitter just nu och gör lite psykologi och snart är det idrottsförekläsning om sömn som gäller.
Kom till skolan vid kvart över 9 idag och gjorde spanska och psykologi innna det var lunch och spanska som gällde.
Nej nu ska jag hjälpa till lite med grupparbetet som vi ska redovisa på måndag.
Efter idrotten blir det att stanna i skolan och plugga innan jag och Lina åker hem tillsammans. Sen blir det att åka och handla med pappa eftersom att mamma inte kan gå efter hennes operation.
Kom på nu att jag måste packa ikväll också inför cupen imorgon :)
PUSS
mina söta tjejer vid spexet

ONSDAG

Skola idag som var helt åt helvete, en säger att vi slutar 11 och en säger att vi har psykologi. Men skit samma engelska och tema respons hade vi iallafall och sen stannade jag och halva klassen på psykologin innan jag satt kvar en stund och började lite på grupparbetet med christoffer.
Sen blev det hem och fixa min blogg till engelskan innan det var träningsdags. När jag kommer hem så är Erika och William här och käkar prinsesstårta så det blev efterrätt efter min middag också. Så då blev jag genast på bättre humör...lite lagom när dagen var slut....
Förlåt för super dåligt inlägg och och framförallt dålig uppdatering under dagen men har inte orkat så ska förbättra mig!
Nu ska jag kolla igenom spanska glosorna och sen läsa svenska boken i sängen innan jag säger godnatt för min del :)

Dag 9 – Mina syskon

Mattias Rolf Roland Strömberg!

Mattias min bror, han betyder så sjukt mycket för mig och jag vet att jag kan vara dålig på att visa det (lika dålig som han). Vi bråkar om små saker väldig ofta och triggar upp varandra men bakom det finns det ren kärlek från båda. Det vet jag.
Lika många gånger som vi slängt igen dörrarna och skrikit på varandra så har vi legat och kollat på film eller spelat playstation och liknande.

Kort sagt så bråkar vi lika mycket som syskon brukar göra, är lika lika till utseendet som syskon brukar vara, lika lika till insidan som syskon brukar vara och framförallt älskar varandra lika mycket som syskon brukar göra!

Dag 8 – I min handväska

Har vissa saker som jag alltid har i väskan och som typ aldrig tas ur väskan:
  • Tuggumi
  • Kamera
  • Plånbok (busskort och sånt i)
  • Mobil
  • Ipod
  • Headset
  • Lypsyl
  • Läppglans
  • Flaska med vatten
  • En penna
Sen kommer det ju till saker beroende på vart jag ska men detta är nog alltid med mig om jag inte har en liten väska med typ mobil busskort och lypsyl i.
De fetmarkerade orden är det som jag alltid har med mig oavsett vilken väska jag har.

Tisdag

Skolan idag gick bra matteföreläsning, tema föreläsningar, basgrupp och spanska föreläsning stod på schemat.
Efter skolan satt jag och Lina och pluggade ett tag, vi kom igång med pluggandet efter ett tag men gick segt i början. Sen bestämde vi oss för att stanna på matte centrum ett tag för att få lite matte gjort. Det är ekonomer och andra yrken som är bra på matte som kommer till skolan i typ 2-3 timmar på tisdagar och hjälper elever med matte så vi köpte subway till middag och sen var det matte som gällde för hela slanten.
Och måste faktiskt säga att man fick mycket gjort och att dom där människorna som hjälper till är väldigt väldigt duktiga. Så det kommer jag gå på flera gånger!
Har just skrivit de sista meningarna på min debatt artikel så när är jag redo för responsarbetet imorgon.
Nu ska jag läsa psykologin och ta ut lite termer och sen ska jag sova!
PUSS

Dags Att Plugga Lite Kanske


Dag 7 – En ny bild på dig själv och 10 faktan

  1. Jag får väldigt ofta frågan om jag alltid är glad.
  2. Jag är väldigt väldigt envis
  3. Jag är en stor tidsoptemist, kommer till busshållsplatsen samtidigt som bussen ungefär
  4. Jag kan inte se mitt liv utan fotboll, trots att jag vet att det endag kommer bli så en dag.
  5. Jag drömmer om att bo i ett rött hus med vita knutar och en alé fram till huset, SÅ FINT!
  6. Mitt drömyrke är lärare... hur konstigt det än låter att ha det som drömyrke när man jälv går i skolan och hatar lärarna
  7. Ibland bryr jag mig mera om andra än mig själv
  8. Jag gråter till ALLA avsnitt av Extreme Home Makeover och Arga Snickaren.. HAHA
  9. Jag sover med duntäcke året om, hellre fönstret öppet på sommaren och duntäcke än ett vanligt täcke
  10. Jag är törstig iprincip hela tiden men är trots det vädligt dålig på att dricka


MÅNDAGENS

Tänk att något så enkelt som en blus instoppat i jeans med ett par stövlar kan vara så bekvämt och enligt mig snyggt!

Dag 6 – Min dag

Idag var det skola mellan 8.30 och 15.20 som gällde för min del. Psykologi och matte och sedan bara massa eget arbete. Fick religion, svenska bok och uppdrag gjort. Vid 3 hade jag redovisning och efter det åkte jag och Lina bussen hem.
Just nu så står maten i ugnen så blir att käka och byta om och sen ska jag försöka hinna till posten i centrum innan träningen för jag har fått ett paket att hämta ut men vet fan inte vad de är så vi får se vad det är för något! :)
Nej nu ska jag äta!
PUSS
image description

V.41

MÅNDAG: Skola & Träning

TISDAG: Skola & Plugg

ONSDAG: Skola & Träning. Halvstudiedag (??)

TORSDAG: Skola & Träffa någon kompis (?)

FREDAG: Cup I Västerås

LÖRDAG: Cup I Västerås

SÖNDAG: Cup I Västerås
Har även ganska mycket i sklan de här veckan (det här är mera en påminelse till mig själv):
- Sociologi redovisning
- Bearbetning Av Spanska Brev Ska In
- Respons På Uppdrag I Tema
- Spanskaglosor
- Ett Psykologi Arbete Som I Princip Ska Vara Klara
- Matteuppgifter
- Religionsfrågor Inför Prov Nästa Vecka

SÖNDAG

Går kvällen med Lina igår var super mysig, en timmes promenad i kylan och när det blev lite för kallt och när vi hade snackat om allt och inget så begav vi oss in för chips, godis och cola, ännu mera tjej snack och film.
Idag sov jag ut till typ halv 12-12 innan jag och religioboken begav oss till soffan för true talent och frukost. När religonen var klar så blev det lite TEMA uppdrag i samma liggläge. Sen blev det mera uppdrag och lite matte uppe i sängen framför söndags finalen av true talent. I sängen fick jag och skoldatorn sällskap av chokladpudding och vaniljsås också.
Känner hur händelserika mina söndagar är, förra söndagen var rubriken ¨söndag med städning¨ och idag var det en söndag med plugg. Men det är även skönt med sånna dagar, då man går runt i mjukis kläder, pluggar/städar och bara har musiken och tvn på samtidigt som man tänker på saker som man inte tänker på annars.
Nu ska jag somna för natten och förhoppningsvis vakna upp imorgon halv 7 och vara någolunda pigg!'
PUSS

Seg Men Skön Lördag

Kom hem vid halv 1 igår efter en mysig kväll med tjejsnack, chips, godis, skratt och tacos. Länge sedan alla 7 var tillsammans så det var mysigt och roligt faktiskt. Sen kom Simon och Charlie ett tag innan vi drog hem.
Idag så åkte jag till centrum med mamma och pappa och dom köpte lite kläder och jag fick en vinterjacka av mina kära föräldrar! Sen har jag bara kollat reprisen av IDOL och gjort lite religion liggande i sängen.
Ikväll kommer Lina hit för fångarna på fortet och tjejsnacka. Känns som att vi har en del att prata om så det ska bli mysigt. Men nu ska jag byta om och så innan lina kommer kanske inte ska sitta med smutsigt hår och mjukiskläder.
PUSS

Om Du Önskar Att Dina Drömmar Ska Gå I Uppfyllelse Så Får Du Inte Sova För Länge


PROFILBILD PÅ FACEBOOK


BLOGGTIPS

Lina Trygg, en helt vanlig theh som har en helt vanlig blogg och hennes blogg är lika ny som min så tänkte ni kan läsa min lilla blogg och hennes lilla blogg.
Trots att jag inte har känt och snackat med Lina sålänge så käns det som att vi känner varanra riktigt riktigt bra! Älskar dig laaajjjnnnaaa!

Onsdagens Outfit


Morgondagen

Imorgon efter skolan så stannar jag i max 1 timme och pluggar för sen ska jag köpa godis till kvällen och hem och gå ut med grannens hund. Dom är borta så jag ska gå ut med den imorgon när jag kommer hem och sen på kvällen ska vi tjejer till malin och käka middag och bara ha det mys. Får se om jag sover där eller om mamma hämtar mig.
PUSS

TORSDAG

Både spanskan och fystestet gick bra, var så sjukt trött efteråt så köpte en frukt och en vitamin well och drog mig hemmåt för en powernap. Idag efter skolan har jag absolut inte gjort något meningsfullt alls så det får jag göra någon annan dag istället.
Just nu orkar jag inte blogga mera!
puss

Fystest

Sitter just nu i skolan och har gjort lite på min debattartikel och nu blir det lunch innan det är dags för spanska och sedan beger vi oss till gymmet för idrott och fystest.
Åker hem direkt efter skolan så är nog hemma vid halv 3-3 så vi hörs mera då.
PUSS

Onsdag

Skrev ett inlägg i skilan tidigare idag men glömde publicera så det var ju inte så bra. Men skoldagen var slitsam men gick ganska fort ändå. Engelska redovisning, religions föreläsning på 1 timme och anteckna skiten också. Efter skolan försökte vi tjejer sätta igång med grupp uppgiften men det gick ju inte så bra så det blir psykologi WS innan vi kam sätta igåg. Träning efter skolan som var ganska seg och tråkig men det måste ju finnas sånna också för att man ska kunna uppskatta de roliga. Gud så possitiv jag är :)

Imorgon är det spanska och idrott, nytt steg på spanskan och fystest på idrotten. Roligt med fystest...eller inte. Är sjukt otaggad på det, ont i knät och dålig kondition, som upplagd för fystest eller vad säger ni? ;)

Aja nu ska jah snart gå och sova, imorgon åker kag tidigare till skolan men ibte allt för tidigt för en liten sovmorgon ska jag nog ta :)

PUSS


Fredag

Idag var det ändå en ganska skön skoldag, tema där vi snackade och jobbade med källkritik och olika hemsidor innan det var basgrupp och ph-samtal. Sen hamburgare till lunch innan det var föreläsning om nya steget på engelskan. Åkte hem direkt efter skolan orkade inte sitta var så köpte godis till ikväll och åkte hem och pluggade lite.
Kom hem när det spöregnade och skulle ut med grannens hund så det var mindre kul men blev en väldigt väldigt kort promenad så gick ut för typ 20 minuter sen igen på en lite längre promenad nu när solen börjat skina.
Nu ska jag fixa mig för ikväll blir det en mysig tjejmiddag hemma hos malin!
PUSS

God Natt!

Träningen gick faktiskt bra, inte jätte ont i knät men lite... men jag överlevde det med duktig som jag är!
Med 2 minuter kvar av träningen så släck alla lampor och det blir kolsvart ute, jag har bollen och ska skjuta den i mål men träffar stolpen och bollen flyger ut genom ett mini hål i staketet. Så jag ock lina låste upp mobiltelefonerna och fick ge oss ut i buskar och snår och leta efter en vit boll... efter några minuters desperat letande så kom vi ut ur buskarna med en boll i famnen!
Nej nu ska jag lägga till några rader på engelskan och sen gå upp och läsa psykologi i sängen innan det är dags för mig att sussa!
Sitter just nu och fryser lite och har ont i kroppen pga att jag är så trött så ska bli så galet skönt att lägga sig med kuddarna i mörkret och krypa ner under duntäcket!
PUSS

Dagens

Tröja - H&M (NY)
Leggings - Cubus
Vitt Linne - H&M
Halsband - Ur & Penn

Matteföreläsning

Sitter just nu i skolan med en vetelation som är avstängd så dör snart, tsck gud för vatten flaskan! Vi snackar om precentenheter & förändringsfaktor...lagom ointessant med andra ord.

Efter matten blir det 2 timmar tema, mindre kul det med men jag överlever troligtvis. Sen sitter jag nog i kvar i skolan tills 810 börjar gå och gör klart engelskan och sen ikväll är det träning. Funderade tidigare på att inte träna pga Knät men tränar nog lugnt och går av om det gör för ont.

Nej nu är det tema och sociologi som gäller för hela slanten :)

PUSS


TIDIG

Åhh vad sjukt trött imorse men krigade mig upp och höll på att somna på bussen när jag satt och pratade med min granne som åkte samma buss som mig. Kommer till skolan går upp och sätter mig i salen vi ska vara i men ingen är där, 10 minuter senare kommer jag på att vi börjar 09.25 inte 08.25 så jag var 1 timme tidig till skolan!!!
Hann inte ens sminka mig och käka frukost imorse för att jag inte kom upp från sängen så blev smörgås på bussen och sminkat mig har jag inte ens gjort än, sminket ligger i väskan och väntar.
Orkar verkligen inte, aja får se det som att jag får en timme extra att plugga på kanske är glad för det efteråt men just nu är det bara lite lagom demprimerande.
Åhh orkar inte blogga mera nu! Hörs senare!
Tänk om jag kunde vara såhär lycklig nu...

Måndag

Efter skolan blev det en lång och mysig fika med Josefine. Mysigt värre! Kom hem vid 5 och då bytte jag om och käkade middag inna jag drog iväg för träning. Gick faktiskt ganska bra för mig om man bortser från mitt jäkla knä som fortfarande gör ont och låser sig ibland. Men jag tränar på, skam den som ger sig.

Hämtade 2 tröjor som moster köpt till mig också, en kofta som var trekvartsärmad i en mysig höstig brun färg och en over size tröja som var stickad i blått och vitt randigt. Lite stor men viker man upp/in ärmarna så ser den ut som vilken oversize tröja som helst :) båda från H&M bilder kommer.

Nu ska jag sova och imorgon är det skola 8.25 med spanska prov, mindre kul men något som måste göras :(

PUSS


Dag 4 – Vad är kärlek

Kärlek för mig är något som är väldigt väldigt svårt att förklara. Lika svårt som det är att förklara lika svårt är det att saga allt man kan känna kärlek för. Man kan självklart känna kärlek till sin pojk-/flickvän men man kan även ha kärlek till en vän, sin släkting, sitt barn, sitt djur och liknande.

Kärlek till en pojk-/flickvän är när man är glad i dess närhet, det där klassiska ruset i magen och allt det där man ser i filmer. Men samtidigt vet du inte när det tar slut, det är inte en kärlek du känt för alltid och inte heller en kärlek du är säker på att känna föralltid.

Kärlek till en släkting som tex sitt barn eller sina föräldrar är när du inte alltid kommer överrens eller bråar ganska ofta men samtidigt finns kärleken där. Den kärleken kan inte bra ta slut som ett förhållande kan, här finna alltid kärleken. Man är näst intill säker på att den varar föralltid.

Kärlek till en kompis tar lång tid att bygga upp och lång tid att bryta ner men det kan hända. Du litar extra mycket på den här personen och skulle göra allt för att han/hon skulle må bra. Ni vet mycket om varandra men samtidigt så kan det ta slut, men det tar inte bara slut efter ett stort gräl utan det tar ett tag att bryta ner. För en äkta vänskap kan inte bara försvinna.
Så kärlek för mig är när man känner trygghet och när man kan vara sig själv till 100% sen om man är det med sin älskade, sin mamma, sin dotter eller sin kompis spelar ingen roll.
Jag tror du själv vet bäst när det är kärlek du känner!

Kompis Dejt

Kom nyss tillbaka från Globen där jag var och köpte ett litet mellanmål på hemköp med mikaela och hon köpte en tröja på H&M och jag fick med mig ett par träningsbyxor. Behövligt med ett break i pluggandet. Nu blir det att göra klart engelskan innan jag åker till Haninge C och möter upp Josefine :)
PUSS
Jag och mitt hjärta på Grönan i sommras

I Skolan

Sitter just nu i skolan med engelskan som ska redovisas på onsdag. Jämföra ett engelsktalande land med ett svenskt och det är så tråkigt att jag håller på att dö. Men men det är väll skönt att ha det gjort efteråt!

Nej nu ska jag dyka ner i uppsatsen igen, är galet hungrig också så blr nog lunch om 20 minuter eller något.
PUSS

KVÄLLSTANKAR

Det är omöjligt att känna kärlek till en person, du kan inte lämna andra bakom dig pga en person. Något som tagit lång tid att bygga upp tar lång tid att bryta, vänder du ryggen till går den andra och lider och tänker på dig.
Lika omöjligt som det är att känna känslan kärlek till en person är det att känna den känslan efter 1 dygn. Så varför ska man lämna någon man känt den känslan för på 1 dygn?
Alla är värda kärlek och alla är värda att få en förklaring till varför en sådan känsla ska försvinna!

Söndag Med Städning

Brorsans lag vann med 10-1 tror jag, tappade räkningen efter ett tag. När vi kom hem så pluggade jag lite innan jag började fixa bloggdesignen som jag faktisk är nöjd med nu och började även röja i rummet som jag inte är klar med nu. Fixade lite i mitt garderobsrum, tog ut en liten byrå med bara skit i och ställde in lite skor i garderoben och så. Ska plocka undan lite små saker och bädda rent nu innan jag ska damsuga. Sen får det vara färdigt städat för idag.
Nej nu ska jag somsagt bädda rent och sen lägga mig med engelskaläxan och kolla på söndags finalen av true talent.

Komentar

Fick en komentar från Sandra där hon frågade om jag inte kunde visa bilder på mitt rum och absolut det kan jag fixa. Det kommer upp inom de närmsta dagarna :)
Ska bara fixa klart eftersom just nu är det saker på golvet och inga sängkläder så kan förhoppningsvis fixa kort ikväll.
PUSS

Dag 2 - Dig & Dina Vänner I Bilder

Jag som person har väldigt svårt att knyta mig till en kompis utan jag kör en fika men en ena dagen, filmmys med en annan nästa och shopping med en tredje nästa dag så det varierar väldigt väldigt mycket. Så jag har väldigt måga vänner som jag står nära och står absolut inte bara en kompis nära eller har en period då jag umgås med en person.
Tyvärr har jag inga bilder på tjejerna i nya klassen som jag umgås med men andra vänner har jag bilder på :)

P-99

Nu är frukosten i magen och håller på att fixa mig förfullt. Dags att åka iväg och kolla på lillebrors match, vet inte vart mem match blir det :)
Efter matchen blir det plugg och städnig. Puss


Dag 5 – Min bästa vän

Jah har ingen bästa vän, vi var 7 tjejer i gamla klassen som står varandra väldigt nära och 3 tjejer jag har blivit bra vän med i nya klassen. Samt Lina och några andra som jag står nära. Men det är en tjej som jag litar lite xtra på, som jag känner lite xtra bra, hon känner mig lite xtra bra och ja är lite xtra stolt över att ha den tjejer som vän.

Jag älskar dig idag, imorgon och föralltid Frida Thorén!


Lördagskväll

Matchen gick mindre bra, förlust 2-0 och ont i knät. Så blev att köpa en fet kebabtallrik och ta med hem. Så åt det och ett glas kall cola innan det blev duschen. Underbart är ett ord som sammanfattar det!
Nu är det fångarna på fortet och karmellkungen i soffan som gäller. Ska sova tidigt idag, så blir att pilla lite med bloggdesignen innan jag sussar är ibte helt nöjd nu så ska fixa till lite, eller iallafall försöka!

Åhh älskar de 3 orden på bilden, betyder mycket för mig! Har en vision om att tatuera in det på ett skulderblad men ha det där hela livet kanske inte är så kul.


MATCHDAGS

Nu drar jag till Älvsjö för sista Sankta matchen det hår året, mot Älvsjö men det förstod ni nog!
Hinner inte blogga mera nu för måste dra men jag bloggar ikväll!
PUSS

Dag 3 – Det här åt jag idag

Skulle ju kommit innan dag 4 men bättre sent än aldrig :)
Drickyoghurt
Smörgås
Mandariner
Köttbullar & Pasta
Yoghurt med bär
Kanelbullar
Paj (kryddost paj)

Dag 1 – Presentera mig själv

Jag heter Emma Strömberg & fyller 16 den 28 december. Bor i Haninge, söder om Stockholm med familjen. Jag har bloggat på blogg.se men den bloggen rann ut i sanden och den tog blogg.se bort den tyvärr, sen började jag blogga på myshowroom men det var bara konstigt och strulade så nu börjar jag här.
Jag går ettan på gymnasiet, läser sam beteende på kunskapsgymnasiet globen. Spelar fotboll, pluggar, shoppar och är med vänner på min friitid.
En glad, envis och skrattfull tjej är vad jag är så häng med i mitt liv och mina nya upplevelser varje dag!
Hoppas ni fortsätter läsa min blogg!

Uppvärmning

Dag 1 – Presentera mig själv
Dag 2 – Dig och dina vänner i bilder
Dag 3 – Det här åt jag idag
Dag 4 – Vad är kärlek
Dag 5 – Min bästa vän
Dag 6 – Min dag
Dag 7 – En ny bild på dig själv och 10 faktan
Dag 8 – I min handväska
Dag 9 – Mina syskon
Dag 10 – Det här hade jag på mig idag
Dag 11 – En bild på dig förra året och en från idag
Dag 12 – Mina rädslor
Dag 13 – Något du älskar
Dag 14 – Vad hade jag på mig idag 
Dag 15 – Mitt favoritminne
Dag 16 – Det här får mig att må bättre 
Dag 17 – Min skola
Dag 18 – Betydelsefulla låtar
Dag 19 – En favorit
Dag 20 – Det här saknar jag

RSS 2.0