Förskyld

Vaknade idag men bara lite halsont och täppt på pallrade mig iväg till skolan trots en super förskyldning. Mina förskyldningar är alltdi värst på morgonen och kvällen så det är skönt att det är relativt lugnt på dagarna. Skoldagen idag var bra och ganska lugn, engelska diskussion, ingen psykologi, en mysig lunch med paula och amanda samt rollspel med röda korset om flykt. Rollspelet var roligt samtidigt som man skrattade och hade kul så insåg man allvaret i flyktingars situation.
Efter skolan har jag bara varit hemma och kollat på tv, druckis te och ätit glass. Vill bli av med förskyldningen... vill sova bra på nätterna och inte vakna att att halsen är torr, host attack eller nästäppa och vill även var någolunda frisk på lördag då jag ska jobba för första gången. Kul och stå där och hosta och nysa samt prata som jag vet inte vad pga halsont och för att jag är täppt.
Ska gå och sova nu och börjar inte förän 13.15 imorgon på friskis inne i stan med idrott ifrom av zumba men får se hur förskyldningen är men ev tittar jag nog bara på. Ska gå upp vid halv 10 hade jag tänkt alltså 2 och en halvtimme innan jag ska gå men tänkte få lite plugg avklarat och fösöka få den där jäkla spanska texten i huvudet som jag inte kan ett ord på i nuläget och som ska redovisas imorgon.
Blir hur som helst typ 10 ½ timmars sömn så det kanske är bra för förskyldningen!
PUSS

Words


Dags För Sängen

Fått yttligare lite plugg gjort iform av lite matte, fattar inte allt men det går ju att fixa på WS eller med kompisars hjälp. Nu ska jag läsa lite bloggar innnan jag ska sova. Har förhoppningar om att gå till skolan imorgon och tror det är halsont iform av förberedelse inför förskyldning så tror jag kommer vakna upp dunder förskyld imorgon men hoppas inte. Ska försöka ta mig till skolan eftersom det är sista engelska lektionen innan redovisning, psykologiföreläsning innan prov och liknande. Så ska försöka ta mig till skolan iallafall :)
PUSS

Sjukling

Vaknade upp med halsont och fick hosta fram rösten. Tänkte först pallra mig iväg till skolan men när jag knappt kunde svälja te så stannade jag hemma. Mejlade lärarna och lyckades få spanska läraren att ge mig feedback via mejl eftersom det var sista WS innan redovisningen idag. Är inte ligga i sängen sjuk så med bedövande halstabletter så jag jag fått 2 idrottsuppgifter inskickade, spanskan klar och engelskan nästan klar. Just nu ligger jag i ett varmt bad med med betoning på varmt. Jag satte på badet och gick sen och gjorde annat så jag glömde bort att start tempraturen är 41 grader så har stått med en vattenflaska och fyllt på med kallt vatten. Just nu ligger jag och svettas ihjäl för att det är så sjukt varmt! Dööö så klantig jag är! :(.


111128

Sitter i skolan nu och pluggar, inte så roligt.
Bloggade inget igår men var upptagen med städning, adventsfika, lussebullsbak, träning och lite plugg. En mysig söndag och nu börjar julstämningen komma också. Men än så känns det inte som att julen är påväg, ingen snö och plusgrader. Till skillnad från förra året då man gick med snö upptill knäna nu...
Nej nu måste jag gör klart idrottsuppgiften...
PUSS

Barnvakt

Är hos Alma nu och har varit hela kvällen, hennes föräldrar är borta så har haft henne hela kvällen. Det är pga detta som uppdateringen har varit lite si och sådär idag men på söndag kommer jag tillbaka. Imorgon ska jag nämligen julbaka med Alma och sen så kommer familjen hit på middag med hennes familj, så jag åker inte hem emellan.
PUSS

Inspiration 7


Fredags Morgon

Sitter just nu i skolan för ännu en gästföreläsning. Den igår var faktiskt intressant. Hade en mysig fikastund med frida efter skolan. Hade somsagt spelarmöte på kvällen med pizza och det kändes bra. Taggad inför vårsäsongen! Hörs när jag kommer hem från skolan! Puss


Fel På Internet

Känner hur just bloggandet har hamnat efter lite i mitt liv de senaste dagarna, men i skolan är inte bloggandet prio ett och hemma har vårat nät legat nere. Så det har gjort att jag har ägnat mera tid åt annat i mitt liv än just bloggandet.
Har tränat en del, varit i skolan, varit på IKEA och bara tagit det lugnt. Har lagt mig i tid på kvällarna och fått ta igen lite energi. Skönt!
Just nu sitter jag i skolan och om en timme ska vi på gästföreläsning om drogor och missbruk. Intressant faktiskt! Slutar efter det (vid 2) men sitter kvar i skolan tills Frida kommer hit efter hon slutat så ska vi mysa lite över en fika. Sen ska jag göra lite ärenden och liknande i stan innan jag ska på spelarmöte och ätea middag med laget ifrom av pizza.
PUSS
jag och frida i sommras

Tisdag

Har precis ätit och nu ska jag byta om och röra mig mot träningen, ute träning och är inte så super taggad men blir säkert bra när jag kommer ner till planen.
Skolan idag innhöll film, föreläsningar och ett KP pass i matte. Efter skolan så har jag kollat lite på datan och bara tagit det lugnt!
Nej nu ska jag börja röra mig mot klädkammaren och sätta på mig alla lager med kläder som krävs.
Just det, skolan kom ut med en vinterfest vi ska ha i skolan den 6 december med tema asien... roligt tema? Nej det kan jag inte påstå. Men men det blir säkert roligt, biljetterna släpps på fredag så får införskaffa det också.
PUSS
jag och mickis på balen

Måndag Kväll

Blev en mysig dejt med Emmy inne i stan, satt och snackade hur länge som helst innan vi började gå och kolla i skrapan, ringen och åhlens. Sen ska vi åka mot hornsgatan för att hitta butiken VILLAGE som tydligen skulle ligga på Hornsgatan 47. Vi söker på SL och sen sätter vi oss på bussen och ska av vid roslundsgatan men istället springer vi av när bussen stänger dörrarna vid rosenlund så blir att väta på nästa buss. Sen kommer vi fram och har blandat ihop siffrorna och börjar leta efter 74 och tillslut såg vi en stor skylt på husväggen där det stod VILLAGE. Självklart hade dom inte det jag skulle ha där så vi ringer till VILLAGE på Kungsgatan och beger oss dit och där hittar vi den.
Efter letandet efter en butik i 1 timme så åker vi hemmåt, så var en händelserik dag men med mysket skratt och prat. Och mycket gående eftersom vi gick fel iprincip hela dagen.
Ikväll har det inte hänt mycket i mitt liv, pluggat lite, kollat klart på new moon, kollar på ensam mamma söker och sen har det inte hänt så mycket mera. Nu ska jag lägga in mina kläder som jag har i en hög på en stol i mitt rum i min klädkammare och sen ska jag sussa.
Har lite sovmorgon imorgon och sen en ganska lugn dag i skolan. Spanskaföreläsning, kolla på film på temat samt a en KP pass i matte. Bara matten som förstör... annars skulle det vara en perfekt dag!!
hahha slutar aldrig skratta åt denna bild, kräftskiva i sommras. Lekar utomhus sent på kvällen och mycket skratt.
Tänk att man kunde ha linne sent sent på kvällen för typ 3 månader sedan, nu går vi runt med jacka, vantar, halsduk och mössa efter klockan 7 typ...

Veckans Planer

Tisdag: Skola & Träning

Onsdag: Skola och ev. julbaka lite.

Torsdag: Skola & Spelarmöte

Fredag: Skola och & ev träffa någon kompis

Lördag: Middag hos Alma och familj

Söndag: Träning och födelsedags/adventsfika hos moster

Emmy-Dejt

Sitter just nu i skolan och hör när Mikaela och Paula sitter och sjunger... riktigt fint. Har eget arbete resten av dagen så ska ta tag i att överföra lite arbetsgångar till loggboken samt läsa någon text om Rwanda. Sen om en timme ungefär så åker jag mot Skanstull och möter upp Emmy. Vi ska sätta oss och snacka skit någonstan, ska bli riktigt kul faktiskt eftersom vi inte sets bara vi sedan typ augusti. Har kommit mycket annat emellan som tex skolan och fotbollen. Men nu tar vi tag i saken igen, problem är till för att ordnas!
Nu ska jag fortsätta plugga!

PUSS

Söndag

God Morgon Vänner!

Blev väckte för någon timme sedan och har precis ätit frukost och klätt på mig, mormor kommer och hämtar upp mig nu så ska vi iväg och kolla på skor  jag ska få i julklapp eller födelsedagspresent och sen ska jag köpa lite små saker också.

Hörs senare!

PUSS


Twilight

En kväll med god middag bestående ac förrätt och varmrätt. Sen var det godis och så mycket bättre som gällde. Efter att det gick jag upp och chattade med lite folk på facebook innan jag kände för att se början på någon film i typ en halvtimme innan jag skulle sova. Valet föll hör och häpna på twilight... Ja, jag är lite seg och har inte sett någon av de filmerna. Började kolla och efter 30 min gick jag och borstade tänderna och allt innan jag satte på filmen igen och jag kubde inte sluta titta. Så är nu av med min twilight-oskuld. Och med detta följde ett otroligt starkt sug efter att se de andra och slutligen se den sista på bio :)

Nu ska jag läsa vecko revyn och sen sussa!


The Hills

Har precis kollat på ett avsnitt av the hills och nu ska jag ta lite nötter och spela lite på fecebook (nörd? ja, jag vet) och sen ska jag ta tag i städningen. Eller städning och städning, ska inte damsuga och så utan mera plocka undan alla saker jag tagit fram.
PUSS

Fredagen Den 18/11

Idag var det en tema lektion bestående av att min grupp redovisade samt att jag kyssnade på alla andra gupper. Sen var det BG, PH och engelska. Kort och skön dag!
Efter skolan åkte jag hemmåt och hann inte mer än innan för dörren innan jag mötter moster i centrum så gjorde vi en synundersökning inför körkort och så. Blev en julinspirerad fika i cenrum också, tomtelatte och pepparkaksmuffins på espresso house. Sen kollade vi på lite inredningssaker innan vi åkte och handlade lite. Blev spontant att jag åkte hem och hjälpte henne att städa, klippte leffe, åt middag och kollade på idol.
Nu ska jag lägga mig och kolla på twitter och instagram innan jag sussar.
Imorgon har jag inte mycket planerat, pappa och lillebror ska bort på eftermiddagen och en del av kvällen så blir nog en mys och hemmadag med mamma. Har lite saker att göra under helgen men vet inte riktigt när för det är ganska tråkiga saker; städa och plocka undan i rummet eftersom jag tar fram men inte ställer tillbaka, måla naglarna och låta det torka och inte få hål eller liknande i nagellacket pga att jag har dåligt tålamod, handla lite småsaker till presenter och liknande, fica i min garderob, plugga... osv. ROLIGT VÄRRE!
Ska även försöka hinna med att ta hand om mig själv... raka benen vilket inte sker så ofta på vintern, läsa skvaller, ansiktsmask, hårinpackning och lite annat som får oss att må bra såhär i vinter mörkret.
PUSS
jag och Borken

Orättvisor

Ibland blir jag riktigt riktigt trött på människor som klagar på ytliga saker och som tycker att liver är orättvist. De kant tycka att livet är orättvist pga att vissa har mera pengar, att vissa är snyggare, att någon har bättre blogg eller har bättre betyg.


För mig är orättvisa inte att kunna gå medans andra rusar förbi eller att ligga sjuk när andra är friska. Vad har vi egentligen för rätt att klaga på skitsaker när det finns så mycket värre att bry sig om?

Det finns folks om svälter medans vi klagar på skolmaten, folk som inte har några kläder när vi klagar på att vi inte har några... i många fall är vi bortskämda utan att vi tänker på det.


Jag ska absolut inte säga att jag är bättre än någon annan, men jag och ni kan åtminstonde tänka tanken ibland.

Läggdags!

Träningen gick bra, inte såjobbig som jag trodde så det var skönt. Blev hämtad och sedan middag innan jag hjälpte Mattias med hans matte.

Just nu sitter jag i princip och gäspar hela tiden så ska ta skvallertidningen EXTRA nu och sedan sussa.

Imorgon är det skola mellan 8.30-12.30 innan jag kanske möter moster och kör syntest inför körkortstillståndet.

puss


Torsdag

Gick nyss av tåget så står och väntar på bussen som går om 2 minuter.
Skoldagen idag bestod av spanska och idrott, en skön och kort dag med andra ord. Yoga idag också, friskis inne i stan denna gång. Inte min starka sida men ganska skönt efteråt.

Ska hem och fixa något att äta och sen blir det nog att ladda upp inför styrketränigen med något/några avsnitt av cougar town.

Haha, bilden är tagen innan balen och innan vi började fixa oss. Tänkte jag kunde visa mitt rätta jag...


Inspiration 6


Fråga Från Linda

Postat av: Linda

Hej!
Bra skrivet. Tycker du skriver sånt som alla borde läsa!
Har några frågor till dig!
Hur lärde du dig att skriva texter så att du får läsaren att vilja fortsätta att läsa?
Viker fotbolls lag spelar du i?
Vilken position?
Vem i dit lag förstår dig bäst och som du kan prata allt med? Varför just henne?
Är du nöjd med ditt skolval?
Känner du någon gång att du borde ha valt en annan skola?

Kram


Svar:
Tack så mycket, roligt att höra!
Jag tror inte jag har lärt mig på något särskilt ställe eller på något särskilt sätt. Har alltid gillat att skriva och liknande. Det ända jag gör när jag skriver texterna är att jag skriver exakt det jag tycker och rotar fram mina tankar och känslor. Det tror jag är nyckleln till en bra text!
Just nu spelar jag fotboll i Skogås Trångsund FF. Jag spelar oftast som yttermittfältare och kan vara på både vänster och höger kanten. Anfallare kan jag spela ett få antal gånger också.
Eftersom jag och ca 7 tjejer bytte lag efter sommaren till Skogås från Haninge så är det alla "Haninge tjejer" som jag liter mest på och som jag tror förstår mig bäst.
Jag är riktigt riktigt nöjd med mitt val av skola, passar mig perfekt. Bra klass, bra lärare, bra upplägg och liknande. Så kan inte vara mer än 100% nöjd med mitt val och har inte känt att jag skulle valt en annan skola.
Kram På Dig

Onsdag

Skön skoldag idag, inget tema och ingen psykologi så kunde göra upptaktsuppgiften under psykologi tiden och sen åka hem tidigare. Skönt!

Hemma har jag inte gjort ett skit, somnade i sängen, gick ner och åt, intog liggläge i lillebrors säng när han satt vid datorn och där kollade jag tv.
Nu har jag kollat på cougar town och ska sussa nu!

GODNATT OCH DRÖM SÖTT!

Gårdagen

Igår var det yoga på förmiddagen vilket var lite annorlunda men skönt ändå. Efter det rörde jag och Mikaela oss mot stan och kollade lite innan vi mötte upp Lina i kunshallarna för lunch. Sen blev det pressvisningen av Drive med Lina, Mikaela, Vendela och Camila. Efter filmen gick jag, Mikaela och Lina till café 60 och snackade och skrev lite om filmen. Mikaela åkte efter det hem och jag och Lina gick till NK där jag testade stövlar. Efter NK gick jag mot Bonniers på Sveavägen, skaffade mig ett jobb så första arbetsdagen är 3/11, ska bli roligt! Mötte även upp pappa där eftersom han jobbar där också.
Blev en snabb middag innan det blev träning.

Att Rätta Sig Efter Andra

Ofta hör man folk säga: "Nej men akta så hon inte hör!"


Who care? Det värsta som finns i vissa lägen är när folk förväntar sig att man ska rätta sig efter deras behov. Om man ständigt skulle gå runt och tänka och fundera på hur folk skulle se på en om man gjorde si eller så. Jäklar vildet dystert liv många skulle ha då.

Jag som person hatar att följa samma väg som de andra, förfina saker för att få en viss reaktion eller reagera på vissa sätt. Då kan jag lika gärna stänga mig inne och vara själv om jag inte får göra det jag vill. Självklart har ag känslor och förstår andras känslor och pratar lägre eller håller tyst om vissa saker för att inte såra eftersom jag vet hur ont det kan göra. Men samtidigt är jag rak och ärlig och står för det också.


Allt är olika fint i olika personers ögon men varför ska jag då oroa mig i rädsla för hur personer ska döma mig efter mina texpter på bloggen eller mina tankar jag uttrycker?


Jag behagar hellre mina egna behov så jag kan ha roligt, skratta och vara nöjd istället för att ändra mig efter andras behov. Det kommer ändå alltid finnas motargument.

Natti natti!

Seg men skön kväll, kollat cougar town avsnitt på datan, kollat hockey derby, ensam mamma söker och det har skett i sängen. Nu är jag tillbaka i sängen och ska snart sussa. Har hänt något med min axel som gör ont när man rör den i mera än ett visst läge så ligger med en varm vetekudde på axeln nu så sover med den och hoppas det blir bättre.

Imorgon är det yoga och pressvisning av filmen drive som gäller med lina och mikaela. Yoga, lunch i stan, bio och träning. Bra dag va??? :)


100-ÅRS OUTFIT

Så här såg jag ut på 100-års festen i lördags (som var en sammansatt fest men åren tillsammans blev 100). Hade på mig mina skor fram balen, strumpbxor och en ny klänning från BikBok. Passade på att fyna när det var 50% på hela butiken. Sen var det något sotade ögon och lite lätt lockat hår.

Ny Profilbild


Måndag @school

Sitter just nu i skolan med Mikaela, fixar det sista inför psykologi redovnisningen jag har halv 3. Efter den blir det att börja röra sig hemmåt.
Ingen träning eller så ikväll så ska fxa middag till familjen och sen ta tag i nästa psykologi uppgift.
Nu ska jag skriva klart min text inför redovisningen.
PUSS

Söndag 13/11

Idag har jag inte gjort mycket. Vaknade och farbror och Adam var här så hälsade på dem och käkade frukost. Sen åkte dom iväg till ishallen med Mattias och jag pluggade lite samt började fixa lite på min önskelista. Jag menar släkt och familj ska ju börja handla nu och jag fyller ju år 4 dagar efter jul så krävs en del. På önskelistan står bla lite kläder jag sett, hunter stövlar, ett par andra skor, converse, pengar, lite presentkort och lite smink och sen lite andra saker.
Just nu gör jag lite psykologi och kollar på hockey.
Ska börja fixa mig för träning snart också!
PUSS
'
ge mig drinkar på stranden, brun hy, sandstrand, hav, värme och italien igen tack!

FARSDAG

ÄLSKAR DIG PAPPA!
En meter lotter till dig en dag som denna, det är du värd!



Usel Bloggare!

Gud vilken dålig uppdatering det varit denna vecka men har haft fullt upp!

Haft en hemtenta som skickades in igår kväll som jag sysslat med hela veckan, har sovit hos Lina, föreläst om vårat gymnasium för 40-50 pers och tränat såklart. Tiden har helt enkelt inte funnits. Det ända som kommit upp på bloggen har varit lite tidsinställda som jag fixade just pga att jag visste att bloggen skulle få lida.

Idag har jag städat mitt rum, dammat, damsugit, bäddad rent och allt sånt så nu ska jag fixa klart i rummet och sen börja fixa mig. Ska nämligen på 100-års fest, folk som fyller år och lägger man ihop siffrorna så blir det 100 så det ska jag iväg på om 2 timmar. Trevligt trevligt!

PUSS


VINNAREN!

Har dragit vinnaren av tävlingen nu och använde mig att ett dragningssytem på nätet för en rättvis dragning. v

Vinnaren blev Sandra som vann den stora gula ringen från sommar kollektionen. Sandra jag har mejlat dig så såfort du svarar om det är den ringen du fortfarande vill ha så bestämmer jag och Louise något.


Var Dig Själv

Något jag tror är super viktigt är att alla människor hittar sig själva och sitt rätta jag. Samt lära sig att stå upp för den man är. Alla människor har rätt till att bli accepterande oavsett utseende, klädstil, sättet att vara på och känslor.
I dagens samhälle tror jag att många väljer den lätta vägen för att försöka smälta in i mängden. på så sätt har vi lättare att bli accepterade i grupp. Många tappar sig själva på vägen i hopp om att bli någon annan. Jag som alla andra har försökt att efterlikna någon annan men har inte lyckats pga att jag inte mår bra av att vara mig själv. Att vara sig själv grundar sig till en viss del på magkänsla. Känsla att kunna gå den utbildning man vill, sätta på sig de kläder man vill, kunna ha den frisys man vill och säga det man vill.
Jag vill kunna blicka tillbaka och vara nöjd med det jag gjort, kunna klappa mig på axeln och kunna säga "bra gjort Emma". Om du också vill kunna göra det men inte gör det som krävs nu, titta dig i spegeln och ställ dig frågan vem du är och vad du vill göra.

TRUE


Inspiration 5


Ost & Kex

Sitter just nu med juice, lina på chatten, paradise hotel ost & kex samt hemtentan. Släckt i rummet och levande ljus! Mys!
Hörs innan min träning!
PUSS

Ensam Mamma Söker

Ligger just nu i sängen och kollar på ensam mamma söker. Försöker även få lite matematik gjort. Började på hemtentan men insåg att jag kanske skrivit lite för mycket samt att jag inte förstod allt så slängde iväg ett mejl och lär ha svaret imorgon så fortsätter på hemtentan imorgon. Nu ska jag fortsätta titta. PUSS


Veckan Som Kommer

Tisdag: Skola & Träning

Onsdag: Skola & Sova Hos Lina

Torsdag: Föreläsa På Gamla Skolan, Skola, Träning

Fredag: Skola & Träffa Någon Kompis(?)

Lördag: 100-års fest (65 & 35)

Söndag: Träning

Har en hemtenta som ska in, psykologi debatt som ska göras och matte som ska göras också. Ska även försöka få in syntest någon dag också.


Ett År Sedan

För ett år sedan alltså 7/11-2010 kom första snön. Sorgligt jag vet! Hoppas det dröjer ett tag tills innan snön är här!

Eftermiddags Dejt

Sitter i årstaberg och väntar på tåget nu. Ska träffa josse över en fika och ögon shopping, mysigt!


Kort skoldag idag, psykologi och matte. Gjorde lite på min hemtenta innan jag drog mig från skolan. Bloggar mera när jag kommer hem. Ska bara vara hemma ikväll, sova tidigt och bara ta det lungt, skönt!

Nu kommer tåget så vi höres!


Så Fint


Vara Fotboll I Huvudet

Matchen blev förlust med 3-0, tyvärr. Gud så glad jag var på planen idag, ren lycka tyckte det var riktigt kul. Gick bra för min del också vilket gjorde det ännu roligare.
Sen var det hem och käka middag på typ 30 minuter innan det var dags att bege sig mot tåget och träningen. Träningen gick sjukt fort så hann inte riktigt fatta att det var träning eller vad man ska säga. Efter träningen kom beslutet vi alla väntat på om vi ska slå ihop med dam eller inte. Beslutet blev att nästa säsong är det ett f-17/18 lag, ett R2 lag och ett division 5 lag. Jag ser det bara positivt men jag vet att vissa andra ser det som något tråkigt och jag hoppas vi alla kämpar för att göra det bästa av situationen och tillsammans kan vi fixa allt ska ni se!
Nu ska jag lägga mig och sussa imorgon är det väckarklockan som ska väck mig vilket känns lite små surt men ska bli skönt med lite vardags rutiner igen!
PUSS

Lördag

Vaknade hos Lina vid halv 12 imorse och då blev det frukost/lunch innan vi nördade facebookspel en stund. Vid halv 2 drog jag mig hemmåt och gjorde kladdkaka med daimgrädde. Fixade mig sen eftersom att våra gamla grannar kom på middag ikväll. Åt så jag höll på att spricka nötter till fördrinken, varmrätt, ostbricka, efterrätt och godis.
Nu ska jag spela slut på mina liv på spelet på fejjan och sen sova. Imorgon är det fotboll, fotboll och fotboll som gäller alltså lycka, glädje och kärlek. Dammatch och träning som gäller. LYCKLIG OCH TAGGAD TJEJ!



Inspiration 4


Fy Fasiken

Oh herre, vi har just kollat klart på Steig Larssons första film, fyyyyy vad hemsk! Det kan ju fasiken hända på riktigt så jag satt med kudden i högsta hugg och tårarna rann i slutet och rösten skrek i vissa lägen. Jag blir inte rädd för skräckfilmer så ofta pga att de är overkliga men denna film, fy!
Nu är det nog chill som gäller ett tag, mysigt att bara snacka skit och ta det lugnt. Behövlig tjej-tid kallar jag det för.
Min träningsvärk bli dessutom bara värre och värre, vill inte ens tänka på morgondagen.
PUSS
jag och lina för någon vecka sen - alltid lika söta...

Mot Lajjjna

Ska packa min väska och sen börja röra mig mot Lina. Blir myskväll med dryck och tilltugg samt skit snack. Länge seda vi sågs eftersom tösen typ bor i stallet nu på lovet. Sover hos henne inatt och imorgon drar jag direkt till dejt med Josefine, blir nog en fika eller något. Bloggar nog hos lina sen!
PUSS
jag och josefine - balen 2011

Vänner, Vänner, Vänner

Ibland så glider människor ifrån varandra. Man behöver inte ha bråkat eller sårat varandra för att tappa varandra på vägen. Oftast tror jag att det handar om att man växer ifrån varandre. Man inser att man lever 2 helt olika liv med 2 helt olika syn på livet. Jag älskar de människor jag haft med att göra men ibland tappar ens vänskap funktionen. Det kan ha med valen vi gjort, alla gör val i sina liv. Alla val påverkar oss både bra och dåligt men det är så man vill leva och alla passar inte in i alla val och livssituationer. Kanske stöter man på vännen efteråt och passar varandra som handen i handsken igen? Men det är bättre att säga ifrån och säga nej innan det går förlångt och det gäller allt, men varför lägga tid på en vänskap som inte vill fungera som den ska.
Ta vara på era vänner och ha inte bara vän som hela livet kretsar runt. Alla har olika egenskaper och erfarenheter som man kan ta del av och växa som människa genom.

I Väntan...

...på träningsvärken. Jag vill inte vakna ikväll och ännu mindre vakna imorgon. Hade nämligen fysträning med laget idag med plankan, armhävningar, utfallsteg och massa annat jobbigt. Tränarna anteckande sina resultat så ska vi jämföra sen i vår. Tävlade mot sig själv och jag blir ju tävlingsmänniska då så blev att sitta i 90 grader mot en vägg i 10 minuter så lär ju ha ganska mycket träningsvärk imorgon. Sorgligt!

Nu ska jag och mina svaga ben ta med oss upp för trappan och sova är en trött tjej idag.

Imorgon ska jagfölja med mor till maxi vid 10 och sen klippa mig vid 12. Sen får jag se om det händer något skoj på kvällen.

PUSS


Promenad

Tog en promenad med elin i 2 timmar, gick sakta och bara snackade skit om allt mellan himmel och jord. Riktigt skönt och mysigt! Tillslut blev det lite kyligt och vi gick hemmåt. Nu ska jag byta om och sen dra mot första innomhus träningen för iår. Hatar inomhussäsongen, finns på allvar inget värre än innomhusfotboll. Passar mig verkligen inte. har varit bra en gång och det var när jag spelade emd emmy för att vi förstod varandras spestil men jag får göra det bästa av situationen.

PUSS

 den är så snygg och den är från rean på nelly

TORSDAG

Idag är det bara att ta det lugnt som gäller fram tills styrketräningen ikväll... men ska ev ta en promenad med Elin snart, länge sedan vi sågs. Just nu ligger jag och kollar på paradise hotel i soffan men ska nog smsa elin nu och styra upp något.
PUSS

Ekar nästan

Gud länge sedan det dök upp på bloggen nu, tomt så de ekar de senaste dagarna. Jag har haft Alma från igår eftermiddag till 1 idag. Just nu sitter jag på tåget med bruno mars i lurarna, skönt att sitta och bara göra ingenting n efter att ha haft en trotsig 3åribg runt sig. Men hon är ju så söt så det jämnar ut sig!
Ikväll ska mattias och pappa käka middag inne istan och mamma skulle bort någonstans så det blir en kväll med tvn, egen lagad middag och en trött emma idag.
Puss


RSS 2.0