Dag 4 – Vad är kärlek

Kärlek för mig är något som är väldigt väldigt svårt att förklara. Lika svårt som det är att förklara lika svårt är det att saga allt man kan känna kärlek för. Man kan självklart känna kärlek till sin pojk-/flickvän men man kan även ha kärlek till en vän, sin släkting, sitt barn, sitt djur och liknande.

Kärlek till en pojk-/flickvän är när man är glad i dess närhet, det där klassiska ruset i magen och allt det där man ser i filmer. Men samtidigt vet du inte när det tar slut, det är inte en kärlek du känt för alltid och inte heller en kärlek du är säker på att känna föralltid.

Kärlek till en släkting som tex sitt barn eller sina föräldrar är när du inte alltid kommer överrens eller bråar ganska ofta men samtidigt finns kärleken där. Den kärleken kan inte bra ta slut som ett förhållande kan, här finna alltid kärleken. Man är näst intill säker på att den varar föralltid.

Kärlek till en kompis tar lång tid att bygga upp och lång tid att bryta ner men det kan hända. Du litar extra mycket på den här personen och skulle göra allt för att han/hon skulle må bra. Ni vet mycket om varandra men samtidigt så kan det ta slut, men det tar inte bara slut efter ett stort gräl utan det tar ett tag att bryta ner. För en äkta vänskap kan inte bara försvinna.
Så kärlek för mig är när man känner trygghet och när man kan vara sig själv till 100% sen om man är det med sin älskade, sin mamma, sin dotter eller sin kompis spelar ingen roll.
Jag tror du själv vet bäst när det är kärlek du känner!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0