Underbara Jul

Haft en super jul på alla sätt. God mat, trevligt sällskap, underbara klappar och super mysigt!

Fick i princip allt jag ville ha och lite till så jag är verkligen nöjd. Har fått en kommentar om inte jag kan göra en lista med alla klappar så det kommer i ett senare inlägg när jag orkar och kommer ihåg det.
Igår var det först kalle och glögg innan pappa tomtade hos grannbarnen. Efter det blec det julmat i mängder innan vi började öppna alla klappar. En klapp i taget så det tog sin lilla tid men det är mysigt att se vad alla får och bara njuta av stunden. Sen fikade vi och pusslade ett 500 bitars men det gick sådär vi efter 2 timmar gav vi upp. Sen när släkten hade gått så plockade vi undan lite innan vi somade som stockar.
Idag så kom pappas sida hit så det blev mera julmat, mera trevligt sällskap och mera klappar. Den sidan av släkten bor lite längre bort så dem ser man inte allt för ofta så det var mysigt. En hundvalp hade kusinerna fått så den var med också, har svårt med hundar men sålänge de är valpar så går det bra för min del.
Nu sitter jag i rummet och har rensat ut lite kläder, lagt klapparna på sin plats. Så nu ska jag läsa bloggar och kolla facebook med ett glas must och levande ljus en stund. Facebook och bloggar är nästan orört sedan ett dygn tillbaka.
PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0