Helgen

Lördags:
Mådde bättre efter fredagens minst sagt obehagliga händelser så åkte in till stan med moster för lite fika, julklappshandling och få lite julstämmning. Sen lagade vi middag, åt chips och kollade på kyss mig och irene huss. Kyss mig var helt värdelös den rekomenderar jag verkligen inte.
Söndag:
Var kvar hos moster över natten och kom hem vid 2 så då bakade jag lite pepparkakor och käkade lunch innan jag åkte mot jakobsberg. Där så passade jag Alma på kvällen medans hennes föräldrar var ute och firade 1 år som gifta. Kollade på film och bara tog det lugnt där och sov även kvar där med.
Idag:
Åkte till skolan från jakobsberg så det var lite omväxling från gammla hedliga 810an på morgonen. Kom till skolan och skrev ett matteprov som var lättare än jag trodde men som inte kändes helt bra. Har en C och A uppgift eller rättaresagt 2 uppgifter imorgon också så får hålla tummarna. Efter skolan mötte jag mamma i gamla stan och kollade på julmarknaden, kollade i lite små butiker samt fikade. Sedan gick vi mot drottninggatan och hon köpte en kavaj och en stickad tröja som kommer bli julklappar från gammel farmor till mig. Var riktigt mysig med lite egen tid med mamma. Man får inte tid med bara ena v sina föräldrar så ofta när man blir äldre samt när man har syskon också.
Nu ska jag sova i min egna säng som jag inte gjort på två nätter. Så det ska bli skönt. Har världens spanska prov imorgon, på all gramatik vi jobbat med under hela terminen samt hörförståelse test. Mindre kul kan jag säga!

Kommentarer
Postat av: Fanny

Skit fin bild :)



KRAM

2011-12-20 @ 21:02:09
URL: http://mycrazylifeandme.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0